Kimara en Joker - gereserveerd 1

Uhm hallo allemaal, och wat spannend zeg.. Maar weten jullie nog wie ik ben? Een tijdje geleden kwam ik bij de opvang binnen en hebben ze aan jullie volgers gevraagd voor een naam; Kimara werd het.
Ik was toen zo zwak, zo moe.. Dagen niet gegeten, niet gedronken.. De beestjes in mijn vacht en in mijn buik aten en dronken mij leeg, bloedarmoede noemden mijn verzorgers het. Ik had zo gezocht naar eten, maar kon niks vinden en die hitte.. Ik was zo moe.. Ik kon niet meer staan..
En toen kwamen er mensen, oh ik vond ze zo eng. Maar ik had de kracht niet om tegen te werken, ik kon niet meer.. Ze brachten me naar de opvang.
Daar werd ik in een ding gestopt met warmte, een couveuse noemden ze het. Ik moest een prik met vocht in mij, ik kreeg glucose en ik moest eten van ze. Eigenlijk wilde ik dit niet, maarja ik moet zeggen het rook lekker. En dan moest ik stomme dingen, pillen en dingetjes in mijn nek, tegen de beestjes zeiden ze.
De volgende dag voelde ik mij heel ietsje beter. Nou dat liet ik ze weten, ik vond mensen nog steeds stom.. Ik mocht naar een pleegmoeder, waar ik alle aandacht kreeg om beter te worden en om mensen leuk te vinden. Vond ik ook eerst stom. Maar goed, ze bleek eigenwijzer als ik was en nu vind ik mensen toch wel lief. Soms moet je van mening veranderen he?

Nu ben ik groot genoeg, ongeveer 5 maanden, en mag ik een gouden mandje zoeken. Nou goed, kwam ik dus bij de opvang, vond ik weer stom. Gelukkig niet zo als eerder, maar ik moet even wennen aan nieuwe mensen. Gelukkig begrijpen ze dat, nu vind ik ze heel lief! Maar ik ben gewoon nog niet zover dat ik op je afgerend kom voor aandacht, althans niet bij vreemden. Na een tijdje deed ik dit wel bij mijn pleegmoeder, tja, ik moest iets terug geven voor al haar zorg natuurlijk.

Nou goed, ik kom in de kamer en wat denk je? Vind ik daar toch even de mooiste jongen van de klas!
Ik me voorzichtig voorgesteld. Vind hij mij ook leuk? Antwoord was ja! En nu zijn wij een stelletje!

Alleen is Joker, dat is zijn naam, net als mij niet de stoerste.. Dat maakt dat wij langer moeten wachten op een huisje.. Zeker als wij samen een huisje willen vinden.. Maar ja, we willen het toch proberen!
Ik val op oudere mannen, Joker is 7 maanden oud. Te jong is niks voor mij, ben wel een stoere meid ook hoor. En Joker is heel mooi, heel lief en heel zachtaardig! Ik ben eigenlijk de eigenwijze van de twee, maar ach daar ben je vrouw voor.


We vinden het prima als er nog een kat in ons toekomstige huis leeft.
Honden kennen we niet, dat vinden we een beetje spannend. Jonge kinderen is voor nu een beetje veel voor ons. Maar iets oudere kinderen, die snappen dat wij eerst even zullen moeten wennen en niet direct willen tillen en knuffelen, zal prima kunnen.  
Het lijkt ons fijn om in de toekomst naar buiten te kunnen, een omheinde tuin mag ook. Maar pas als we gewend zijn hoor!

Lieve volgers, ik hoop dat er iemand is die een plekje voor ons samen heeft! Wil je dan een mailtje sturen naar onze verzorgers via info@dierenopvangkoningen.nl?

Poot van Kimara en natuurlijk mijn man Joker.