Joep en Kees: twee vreselijk lieve, vriendelijke en leuke kerels van 7 en 9 jaar jong die heel graag weer samen een huisje zullen vinden. Joep en Kees zijn jaren geleden bij elkaar in de opvang gekomen en vonden samen een huisje waar zij de afgelopen jaren hebben gewoond. Helaas konden zij hier niet langer blijven en moesten zij wel hier naar terugkomen. De jongens hun gebitten moesten hoognodig gedaan worden en dit is gebeurd en nu zijn zij klaar voor een nieuwe toekomst!

Joep en Kees zijn gewoon twee heerlijke knulletjes! Joep is de stoerste van de twee en komt als eerste bij je om kennis te maken. Hij geeft heel graag kopjes en na een tijdje gaat hij helemaal rollen, zo gelukkig wordt hij dan!
Kees is naar vreemde mensen iets meer afwachtend, maar als hij je kent is hij vreselijk gek op je! Door Kees zijn aderen stroomt wat Siamezenbloed en dit merk je ook aan zijn karakter. Hij houdt erg veel van zijn mensen en kan uren bij je zijn! Op schoot wil hij ook graag, maar lijkt net of hij dit nog niet helemaal durft, maar dit komt vast snel.

Kees en Joep hebben ook samen gewoond met nog een kat en ook dit vinden zij geen probleem. Zij zouden hun toekomstige huis dus kunnen delen met een kat.
Ook zijn ze bekend met een rustige hond die gewend is aan katten, ze zouden dus ook hun nieuwe huis kunnen delen met een rustige hond.

Ze zijn gewend aan dat er wel eens jonge kinderen op bezoek kwamen en dit ging redelijk. Joep vond het wat gezelliger als Kees. Daarom zoeken wij een huis voor ze waar geen jonge kinderen wonen. Wat oudere kinderen of een plek zonder kinderen past beter bij de heren.

Joep en Kees zijn gewend om in een omheinde tuin buiten te komen en zij vonden dit ook altijd erg fijn! Daarom zoeken wij een plek voor ze waar ze in de toekomst naar buiten kunnen.

Joep en Kees hebben beide forl, dit is een soort auto-immuunziekte die hun gebit aanvalt. Ze zijn de meeste tanden al kwijt en zullen misschien in de toekomst hun laatste paar moeten laten trekken. Ze eten brokjes, al krijgen ze hier ook elke dag wat lekker natvoer erbij, ook omdat zij al langere tijd niet goed gegeten hadden doordat er niks aan hun gebit gedaan was en hierdoor wat mager zij geworden.

Joep en Kees zijn dus twee vreselijk leuke en lieve kerels die zo graag een gouden mandje willen vinden waar zij ontzettend veel liefde krijgen en mogen geven!