Details van honden en katten in de opvang In de opvang

Ik zoek een baasje en een thuis/ Jip

Jip is op zoek naar een rustig plekje, speciaal voor hem!

Sleutel details

Karakter
lief maar onzeker
Datum
4-05-2017
Gedrag
lief als hij je kent
Geslacht
kater gecastreerd
Terug naar overzicht

Jip verblijft nog bij zijn huidige familie, waar hij mag blijven totdat hij een liefdevol thuis heeft gevonden. Hij kan daar natuurlijk bezocht worden en wij kunnen u in contact brengen met de huidige baasjes. 

Jip

 Met pijn in mijn hart hebben wij besloten een poging te doen om een nieuw baasje te vinden voor onze kat Jip. We hebben hem 8,5 jaar geleden uit het asiel gehaald, we wisten niet uit wat voor gezin hij kwam. Hij was erg teruggetrokken in het asiel. Dat vond ik erg zielig, dus heb hem meegenomen. Voor zover ik kan zien aan hem is hij hier gelukkig, hij is niet erg aanhankelijk naar andere mensen maar wel naar mij toe!

Zodra hij je vertrouwen gewonnen heeft gaat het heel goed en komt ie regelmatig kopjes geven of bij je liggen. Ook sliep hij altijd bij mij op bed, heerlijk vind ie dat. (Nu mag hij dat niet meer omdat we binnenkort een baby verwachten)

 De reden dat we een nieuw baasje zoeken is omdat we nu een gezin hebben. Jip is niet dol op kinderen. Ze zijn te onvoorspelbaar. Hij probeert ze eerst wel uit de weg te gaan maar als ze toch te dichtbij komen krabt of bijt hij. Wij willen dit niet voor onze kinderen. Constant op je hoede zijn omdat de kat wat kan gaan doen. Dit is voor ons niet leuk maar voor Jip ook niet.

 Wat we zoeken is dus een baasje zonder kinderen. En ook het liefst zonder honden. Ik weet niet hoe hij is met andere katten in huis, buiten met buurkatten gaat het met de ene wel goed en met een ander weer niet. 

Iemand die geduld heeft om Jip een kans te geven vertrouwen te krijgen. En ook een plek waar hij naar buiten kan! Hij is het gewend om zelf naar buiten te kunnen wanneer hij wil. Want wij hebben een kattenluik. 

 Als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!