Operatie Yara 1

Yara is vorige week bij ons in de opvang gekomen. Dit lieve mopshondje, dat al 10 jaar is, kon door omstandigheden niet meer bij haar gezin blijven.

Yara verblijft bij ons bij de senioren en is een heel dapper meisje! Eigenwijs, lief, grappig en zij geniet van haar leven. Maar Yara is ook echt constant benauwd, zo verdrietig om te zien ☹.

Vandaag zijn wij dan ook met haar naar onze dierenarts gegaan, omdat wij hoopten dat zij geholpen kon worden, zodat zij niet meer benauwd is en haar kwaliteit van leven enorm zal gaan verbeteren.

En dit is mogelijk! Zij kan geopereerd gaan worden. Bij deze operatie wordt een stuk van haar huig verwijderd en zal haar neus grotere ingangen gaan krijgen, waardoor het voor haar ook mogelijk zal worden om door haar neus te gaan ademen. Maar omdat Yara ook al 10 jaar is, is een narcose toch altijd spannend. Dus vandaag hebben wij haar bloed laten onderzoeken en gelukkig zijn haar organen nog helemaal in orde en zij kan een narcose prima aan! Ook haar hartje en longen zijn helemaal in orde en verder is ze helemaal gezond!

Dus wij willen heel graag deze operatie laten doen, om Yara een fijne toekomst te gaan bieden en zij een veel betere kwaliteit van leven zal gaan krijgen. En daar hebben wij jullie hulp weer bij nodig natuurlijk, want dit gaat rond de 500 euro kosten.

Willen jullie Yara helpen met een bijdrage voor deze operatie? Zodat zij weer een ‘normale’ hond kan gaan worden?

U kunt een bijdrage sturen via onderstaand tikkie, of u kunt iets overmaken op rekeningnummer NL26INGB0006401261 t.n.v. Stichting Dierenopvang Koningen, o.v.v. operatie Yara.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=YvSIrpbXutxDiGTJt6IIS4TY8y4QH8mC&fbclid=IwAR2CWuT2baLBwfF6Fuj5odlzP5kiezUeBPmUdg8RFTrKXjoHaWCLNX0h65w

Alvast heel veel dank namens Yara <3