Lieve mensen,

Wederom willen wij jullie om hulp vragen, want de kosten lopen zo ongelooflijk op momenteel en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Lieve Bloem kwam natuurlijk onlangs bij ons binnen met een gebroken achterpootje. Daar zijn foto’s van gemaakt en nu ze wat was aangesterkt, is ze afgelopen vrijdag geopereerd. Het fijne was dat haar lichaampje zelf druk bezig was geweest om te herstellen en dat is positief. Er is een kleine ingreep gedaan om haar poot goed te laten groeien en over 2 weken moet ze weer voor controle. Iedere foto kost over de 100 euro, de operatie kost een paar honderd euro.

Kleine Oscar kwam bij ons binnen, samen met zijn broertje. Helaas was hun moeder overleden en hebben mensen geprobeerd ze met de fles groot te brengen. Wat er vaak gebeurd als zulke kleine kittens honger hebben, ze dan bij elkaar gaan sabbelen en veelal aan elkaars piemeltjes gaan zuigen, in de hoop dat daar melk uitkomt. Toen dit dusdanig erg werd dat het echt niet meer kon, kwamen ze bij ons. Maar helaas was er bij Oscar al veel schade. Er zijn meerdere ingreepjes gedaan om de abcessen rondom zijn piemeltje weg te krijgen, maar helaas bleek dat niet voldoende. En daarom is afgelopen woensdag zijn piemeltje geamputeerd. En hopen we dat hij hiervan gaat herstellen. De dierenarts is anderhalf uur aan het opereren geweest en we zien dat Oscar het alweer goed doet. Dus we hebben goede hoop dat het goed gaat komen met dit kleine kereltje. De kosten lopen inmiddels in de honderden euro’s.

Lieve Fleur kwam afgelopen donderdag bij ons binnen en het viel direct op dat haar poot heel gek stond. Op de röntgenfoto’s zag de dierenarts een oude breuk met veel nevenschade. Haar lichaam heeft dit zelf geprobeerd op te lossen en te herstellen, maar het is een heel akelige poot geworden, die tevens niet meer functioneel is. De enige optie is amputeren. Dus deze lieve meid heeft niet alleen een hele lange lijdensweg gehad, maar zal nu ook nog een flinke operatie moeten ondergaan. De kosten? Wederom rond de 700 euro.

Daarnaast lopen onze kosten natuurlijk ook nog steeds op door alle zieke en verzwakte dieren die maar binnen blijven komen en inmiddels loopt onze bankrekening ook leeg…

Dus willen we jullie wederom vragen om ons te helpen met een donatie. Iedere euro is ontzettend welkom en daar zijn onze dieren enorm mee geholpen!

Doen jullie mee via onderstaande link?

https://www.ing.nl/de-ing/payreq?trxid=rGz72HMCB1JSlyHanAM2FlG4V5DJxFWQ&fbclid=IwAR38aYcL4FmIdgojd68PogmbuLWbjdr80xiWQkHFKEmibIamg3xInuPUChQ&flow-step=payment-request

Heel veel dank namens onze dieren en ons <3