Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer onze Dierenopvang Koningen December Kerstloterij! Doe mee, koop een of meer loten van € 5,- en steun onze opvang. En als superbonus… met de Arkel Christmas Challenge wordt de opbrengst door Stichting Dierenlot verdubbeld.

Dankzij lieve donateurs en sponsoren hebben wij ook dit jaar weer prachtige prijzen. De hoofdprijs is een lang weekend verblijf voor 2 personen en 2 honden in vakantieverblijf “Het Bourgondisch Bed”. Of wat dacht je van een uniek portret van je hond of kat door Lydia van Atelier Kukeluusje, een trimbeurt voor je hond door Heleen of voor je kat door trimsalon Xie je, of een mooi kookboek?

Wil je ons steunen en kans maken op deze en andere grote en kleine prijzen? Doe mee en koop een of meerdere loten! De opbrengst gaat in z’n geheel naar de verzorging van de honden en katten.

Hoe doe je mee?

1. Stuur een mail naar info@dierenopvangkoningen.nl met je naam, telefoonnummer en hoeveel loten je wilt.

2. Wij sturen je dan een mail met daarin een speciale betaallink voor deze loterij.

3. Met deze link betaal je de loten.

4. Wij bevestigen vervolgens via mail de ontvangst van de betaling, de lotnummers en je deelname aan de loterij.

De verkoop loopt tot vrijdag 17 december 12.00 uur. Op zaterdag 18 december a.s. om 11.00 uur is de trekking live op Facebook. En alle winnaars krijgen natuurlijk van ons bericht!

Dierenopvang Koningen December Kerstloterij 1