Lieve en bejaarde Binkie kwam vorige week bij ons binnen, hij is ruim 16 jaar oud en doordat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen, was hij bij ons welkom.

Het was erg verdrietig te zien dat het baasje van Binkie en Binkie zelf enorm gek op elkaar waren en voor beide partijen was er natuurlijk veel verdriet. Maar het ging echt niet meer helaas.

Binkie heeft zich de afgelopen dagen heel goed aangepast, hij hobbelt heerlijk door de woonkamer met de andere hondjes, eet goed, komt knuffeltjes halen en ligt heerlijk op zijn stretcher te slapen. Wat een dapper mannetje is hij!

Binkie 1

Hij is inmiddels ook bij de dierenarts geweest, om zijn vaccinaties te krijgen, maar ook om naar zijn gebit te laten kijken en naar twee bultjes. Zijn gebit was heel slecht, maar het goede nieuws is dat de dierenarts het aandurft hem te gaan behandelen. Want Binkie is nog heel gezond! Zijn gebit zal volledig behandeld moeten worden en zijn twee bultjes zullen dan gelijktijdig worden verwijderd. En om zijn kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken, willen wij dit heel graag morgen laten doen. Dan heeft hij geen pijn meer aan zijn tanden en kiezen en dat zal voor hem erg fijn zijn.

Deze behandeling, samen met het verwijderen van zijn bultjes, zal rond de 400 euro gaan kosten en daarom willen wij jullie weer vragen of jullie hierbij willen helpen.

Als jullie willen helpen, dan kan je via onderstaande link een donatie doen, alle beetjes helpen en Binkie zal jullie dankbaar zijn!

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=qp2rzkStreO7qSLUzabJ3iIK9fF20sXQ

Morgen houden wij jullie natuurlijk op de hoogte! Wij hopen dat hij er goed doorheen zal komen! En woensdag komen er mensen kennis met hem maken en wij hopen dan ook dat hij snel zijn eigen gouden mandje zal krijgen <3