Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

Maar vandaag kreeg Muppet bezoek! Dit kleine mannetje kwam helemaal alleen bij ons in de opvang, maar vond lieve moeder Eve en haar 3 kittens als familie. Hij is liefdevol door hun opgenomen en zij zijn al een paar weken een gezin. Inmiddels is het zover dat dit gezin op zoek kan naar een fijn thuis en zodoende werd Muppet vandaag bezocht. Dit gezin kwam vandaag gedeeltelijk langs om kennis met hem te maken en zij vinden hem erg leuk! Volgende week komt de rest van dit gezin ook langs om kennis te maken. En als zij ook blij zijn met het kleine ventje, dan heeft hij zijn eigen stekje gevonden. Dus nog even afwachten voor Muppet.

9 juli 1

En vandaag werd er een ouder hondje gebracht. Dit meisje is 10 jaar jong, heeft een paar weken geleden haar vrouwtje verloren en heeft daarnaast ook nog eens borstkanker wat uitgezaaid is in haar longen… Een intens verdrietig verhaal en wij hopen haar gauw aan u voor te stellen.

En wij kregen vandaag weer een donatie voeding van een mevrouw die dit vaker bij ons brengt. En daar zijn wij weer ontzettend blij mee natuurlijk!

9 juli 2