Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Billy. Zij hebben jaren geleden ook een hond bij ons geadopteerd en toen zij Billy op de site zagen, wilden zij graag kennis komen maken. Zij hadden met Billy en zijn pleegmoeder afgesproken en hebben kennis gemaakt. Maar helaas bleek er geen klik te zijn. Heel jammer natuurlijk, want je hoopt toch altijd dat alles goed komt, maar het is ook juist heel mooi dat onze dieren zelf laten zien wat zij wel of niet graag willen. Zo ook vandaag.

9 januari 1

Vervolgens werd Lion opgehaald door zijn nieuwe familie! Zij hadden hem vorig jaar al ontmoet en vandaag was het zover dat hij lekker mee naar huis mocht. Deze knappe gozer is vandaag dus begonnen aan zijn nieuwe leven!

9 januari 2

En vanmiddag kwamen er mensen afstand doen van hun kat. Zij zagen dat Nouri, zoals hij heet, niet gelukkig was bij hun. Hij kon niet naar buiten en daar heeft hij juist zoveel behoefte aan. Voor Nouri was het ook wat druk in het gezin en daarom hebben zij hem bij ons gebracht. Zodat wij hem kunnen helpen bij het vinden van een rustige plek, met de mogelijkheid om naar buiten te kunnen. Wij stellen hem zo gauw mogelijk aan u voor!

En er kwam ook een hond bij ons binnen, die helaas ook niet gelukkig was in haar drukke gezin. En ook dit gezin gunt haar een andere en fijnere toekomst. Ook haar gaan wij snel aan u voorstellen!

En vandaag kreeg kleine Diesel bezoek! Deze familie had dit kleine mannetje op de site gezien en zij wilden heel graag kennis met hem maken. En Diesel heeft laten zien wat een grappig, vrolijk, blij en aanhankelijk mannetje hij is. En dit gezin wilde hem erg graag adopteren! Zij hadden het digitale huisbezoek al gehad en Diesel mocht daarom ook lekker mee naar huis. Hij mag lekker gaan genieten van zijn nieuwe leven!

9 januari 3

En helaas is Chitto vandaag terug bij ons in de opvang gekomen. Het ging eigenlijk best heel goed allemaal, maar er was 1 kat in huis die te lief en aanhankelijk voor Chitto bleek te zijn. Deze kat wilde heel graag heel veel liefde aan hem geven en Chitto wilde dit niet… Het bleef bij waarschuwen, maar deze mensen durfden het risico natuurlijk niet te nemen dat Chitto op een gegeven moment wel van zich af zou bijten. Dus kwam hij helaas vanmiddag bij ons terug 🙁