Het was vandaag een drukke dag in de opvang.

En vanmorgen werd de kleine Daisy opgehaald door haar nieuwe vrouwtje! Zij had vorige week kennis met Daisy gemaakt en na er een nachtje over te hebben geslapen belde zij ons dat ze Daisy heel graag wilde adopteren. En vandaag kwam zij de kleine meid ophalen en is Daisy dus begonnen aan haar nieuwe leven!

9 december 1

En vandaag was het de grote dag voor kleine Lucy. Zij kwam als een heel klein poesje bij ons binnen, doodsbang voor mensen en niet wetend wat te doen… Gelukkig was zij heel erg welkom bij een lief pleeggezin en daar heeft zij geleerd hoe het is om geliefd te zijn, om te knuffelen en te spelen en daar is zij het meisje geworden dat zij nu is: lief, aanhankelijk en gek op mensen. Zij had al eerder bezoek gehad van haar nieuwe familie en vandaag was zij er helemaal klaar voor om te gaan verhuizen!

9 december 2

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor lieve Monster. Zij had hem op de site gezien en wilde heel graag kennis met hem maken. Zij is vanmiddag naar de opvang gekomen en heeft hem wat beter leren kennen. En zij vond hem een heerlijke knul en wilde hem heel graag adopteren. Dus Monster mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven.

9 december 3

En er kwam een gezin langs om kennis te maken met Trabuco. Wij hadden Trabuco voorgesteld aan deze mensen omdat wij dachten dat hij bij hun heel gelukkig zou kunnen worden. Zij hebben met Trabuco gewandeld en hebben hem wat beter leren kennen. Zij gaan nu nadenken of zij hem een eigen plekje gaan geven en laten ons dit in de loop van de week weten.

9 december 4