Het was vandaag een rustige dag in de opvang en ook het nieuws van gisteren heeft u nog tegoed!

Want gisteren kwamen er mensen kennis maken met Sole, Alberquito en Daina! Deze drie honden zouden alle drie heel goed bij deze mensen passen en zij hebben heerlijk met ze gewandeld en hebben dus met alle drie afzonderlijk kennis gemaakt en zij vonden ze allen heel erg leuk. Zij gaan nu goed nadenken wie van deze drie zij een fijn thuis gaan bieden en laten ons dit deze week nog weten. Nog even spannend dus.

9 april 1
Sole
9 april 2
Alberquito
9 april 3
Daina

En er kwamen mensen kennis maken met Minti. Zij wilden hem graag in levende lijve ontmoeten en hem wat beter leren kennen. Dus hebben zij heerlijk met hem gewandeld en heeft Minti laten zien wat een kanjer hij is. En deze mensen wilden er graag een nachtje over nadenken. En zij hebben ons vandaag laten weten dat zij helaas niet voor hem zouden gaan. Hij was toch net niet de hond waar zij naar op zoek waren. Hun en Minti’s zoektocht wordt dus voortgezet.

9 april 4

En gisteren was het de grote dag voor Nero! Hij had vorige week al bezoek gehad van zijn nieuwe baasjes en gisteren kwamen zij hem ophalen en is hij dus aan zijn nieuwe leven begonnen!

9 april 5

En vandaag kwam er een meneer langs voor Bolle. Deze meneer was al vaker bij ons in de opvang geweest, maar tot nu toe was er nog niet de hond bij die bij hem paste. En toen hij Bolle op de site had zien staan, wilde hij heel graag kennis met hem maken. En vandaag is hij dus gekomen, heeft hij met Bolle gewandeld en kennis gemaakt en hij had met hem de klik waar hij zo naar op zoek was geweest. Dus Bolle mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

9 april 6

En vandaag hebben mensen kennis gemaakt met Sam. Dit kereltje staat bij ons op de site, als bemiddelingshondje. Hij mag bij zijn familie blijven totdat er een heel fijn plekje voor hem is gevonden. En vandaag kwamen er dus mensen kennis met hem maken. Zij hebben met hem gewandeld en hem wat beter leren kennen. En zij willen graag een nachtje goed slapen en laten het morgen weten, of zij voor dit kleine mannetje willen gaan. Dus nog even spannend voor Sam!

9 april 7