Het zijn de afgelopen dagen erg drukke dagen geweest in de opvang. We hebben veel bezoek gehad van mensen die voor onze kanjers zijn komen kijken, we hebben heel veel telefoontjes en mailtjes gehad en jullie hebben even het nieuws moeten missen door de drukte. Maar wij willen jullie natuurlijk heel graag op de hoogte houden van alles en daarom vandaag een samenvatting!

Laten we eerst beginnen met het verdrietige nieuws dat Mies is overleden. Zij kwam vorige week bij ons binnen, na te zijn aangeschoten door jagers. Zij had een kogelingang en een breuk in haar pootje… Zij was er niet al te goed aan toe, maar wij waren er eigenlijk van overtuigd dat zij, met veel lieve zorgen, erdoorheen zou komen. Maar lieve Mies heeft het helaas niet gered en is donderdagnacht overleden.

8 mei 1

En lieve Suus, die zwanger bij ons binnen kwam, heeft gisteren 5 prachtige kittens gekregen! Zij moest helaas een keizersnede krijgen, aangezien zij een probleem in haar baarmoeder had. Dus gisteren is zij geholpen en zijn haar 5 kittens gezond ter wereld gekomen. Zij is een geweldige moeder en al haar kittens hebben al een fijn thuis in het vooruitzicht!

8 mei 2

En de volgende honden hebben de afgelopen week een eigen familie gevonden! Zij zijn allemaal al eerder bezocht, digitale of echte huisbezoeken waren gedaan en zij mochten allemaal gaan verhuizen! Het zijn Giovanni, Aura, Berta, Cristi, Katalina, Leia en Felix.

En de volgende honden hebben allen kennis gemaakt met hun nieuwe families of baasjes en worden ofwel volgende week opgehaald ofwel zijn nog in afwachting van het huisbezoek. Dit zijn Anca, Goliat, Kaly, Kitty en Totti.

En er kwam vandaag een mevrouw kennis maken met Panter! Zij en haar man hadden hem op de site gezien en hadden een hele fijne plek voor hem. Zij is vandaag kennis met hem komen maken en Panter heeft laten zien dat hij wel verwilderd is, maar toch ook best wel heel relaxed. En zij wilde hem heel graag een fijne plek bieden. Dus Panter is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van het leven dat voor hem ligt.

8 mei 15

En ook lieve Mickey kreeg vandaag bezoek! Deze mevrouw was op zoek naar een lieve kat voor bij haar andere kat, die nogal gek is op andere katten. En Mickey kwam onlangs vanuit Turkije bij ons binnen en wij moesten eigenlijk direct aan deze mevrouw en haar kat denken. En zodoende kwam zij vandaag kennis maken, nadat wij hem hadden voorgesteld. En Mickey heeft laten zien wat een ongelooflijke schat hij is en deze mevrouw ziet het ook helemaal goedkomen met haar kat. En zelf vindt ze het heerlijk dat Mickey zo ontzettend lief en zachtaardig is. Dus Mickey mocht vandaag ook mee naar huis en zijn nieuwe leven is ook van start gegaan.

8 mei 16

En er is nog een hele lieve kater bij ons binnen gekomen, hij heeft een oogontsteking, een oorontsteking, zat helemaal onder de vlooien en de wormen en is echt een mannetje dat nog van ver moet komen. Maar hij doet zijn best en is vooral ontzettend lief! Wij hebben hem Dirk genoemd en wij hopen hem natuurlijk over een poosje gezond aan u voor te stellen!