Het was vandaag een drukke dag in de opvang.

Want vandaag kreeg Bal bezoek!

Wij wisten al een poosje dat Bal bij ons binnen zou komen en onlangs kregen wij het verzoek of wij op zoek konden gaan naar een lieve vriendin voor lieve Guus. En Guus was ooit Beethoven bij ons en deze mensen hebben hem ruim een jaar geleden bij ons geadopteerd. En toen wij dat bericht lazen, hebben wij Bal voorgesteld. En vannacht kwam Bal aan en vandaag had zij een date met Guus en haar baasjes. Zij hebben heerlijk gewandeld, kennis gemaakt en zij zijn allen helemaal verliefd geworden op deze jongedame en willen haar graag adopteren. Bal blijft nog even bij ons, maar over 2 weken komen zij haar graag ophalen en hebben zij alle tijd voor haar!

8 juli 1

En vandaag kwam er een gezin kennis maken met Nuno. Zij hadden eerder een lieve pointer via ons geadopteerd, waar zij helaas inmiddels afscheid van hadden moeten nemen. Zij waren weer op zoek naar een pointer en wij hadden hierom Nuno voorgesteld. Vandaag zijn zij kennis komen maken, hadden hun galgo ook bij zich en de jongens hebben ook uitgebreid kennis gemaakt. Ze hebben gewandeld en zagen wat een stabiele knul Nuno is. En zij wilden hem heel graag adopteren. Dus Nuno mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

8 juli 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Sarina. Wij hadden haar voorgesteld aan deze mensen omdat zij heel geschikt voor haar leken en Sarina, volgens ons, heel goed bij hun zou passen. Zij hebben heerlijk met de kleine meid gewandeld en Sarina heeft laten zien wat een heerlijke griet zij is. Deze mensen gaan er even een nachtje over slapen en laten ons morgen weten of zij Sarina een fijne toekomst gaan geven.

8 juli 3

En vandaag was het de grote dag voor lieve Domino! Hij had onlangs al kennis gemaakt met zijn nieuwe baasjes en zij zijn hem vandaag op komen halen. Deze lieverd is dus ook begonnen aan zijn nieuwe leven vandaag!

8 juli 4