Vandaag was het een drukke dag in de opvang. Dit kwam natuurlijk doordat veel pensionhonden aan het eind van de Kerstvakantie weer door hun baasjes werden opgehaald. Maar ook was er bezoek voor een aantal asieldieren!

Zo mocht na lang wachten rode kater Guus eindelijk door zijn nieuwe baasje worden opgehaald. Guus bleef namelijk last houden van zijn blaas en dat wilden wij eerst goed onder controle hebben. Gelukkig kregen wij na de laatste urinetest akkoord van de dierenarts en alhoewel Guus altijd speciaal voer zal krijgen, kon hij vandaag fijn naar zijn nieuwe thuis.

8 januari 2022 1

En Rachida had vanochtend ook al haar koffertje gepakt, want ook zij mocht vandaag mee naar huis. Eerder deze week had zij bezoek gehad en het hart van haar nieuwe baasje veroverd. Rachida gaat op een heerlijke plek wonen waar zij als zij wat zaken heeft geleerd, heerlijk mee op pad mag.

8 januari 2022 2

Gisteren was er bezoek geweest voor Blanca. Deze prachtige meid is vanaf november bij ons en zij kreeg gisteren bezoek. Deze mensen hebben in weer en wind een wandeling met Blanca gemaakt en haar ook nog bij ons op de opvang leren kennen. Blanca heeft alle charmes in de strijd gegooid om hen te laten zien hoe lief en leuk zij is. Ze hadden een goed beeld van haar en wilden thuis met het hele gezin haar komst gaan bespreken. Vanochtend werden wij gebeld dat zij van harte welkom is en binnenkort mag verhuizen!

8 januari 2022 3

Voor Birra kwam vandaag een mevrouw die met deze vrolijke dame kennis heeft gemaakt en heeft gewandeld. Zij had vanwege andere geïnteresseerden al even op Birra moeten wachten. En was heel blij dat zij alsnog kon komen kennismaken. Ze had een heerlijke cake voor ons meegenomen. Het was mooi om te zien hoe het allemaal klopte tussen die 2 en ook Birra mag binnenkort naar haar nieuwe thuis!

8 januari 2022 4