Het was vandaag een rustige dag in de opvang.

Maar vandaag kreeg Cesar bezoek. Deze grote vent was 2 weken geleden bij ons binnen gekomen, vanuit Spanje. En toen wij hem op de site hadden gezet waren er een aantal mensen in hem geïnteresseerd. En vandaag kwamen er mensen kennis met hem maken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en vonden hem een geweldige knul. En dat is hij dan ook beslist! Zij hadden het digitale huisbezoek ook al gehad en zij wilden hem dan ook graag adopteren en lekker mee naar huis nemen. Dus Cesar mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

8 december 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve Max. Zij hadden zijn verhaal op de site gezien en hij leek helemaal bij hun te passen. En zodoende kwamen zij vandaag langs. En Max liet zich direct zien toen zij binnen kwamen, kwam gezellig knuffelen en heeft laten zien wat een schat hij is! En zij wilden hem dan ook graag adopteren. Dus Max mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

8 december 2

En vandaag was het de grote dag voor kleine David. Dit kleine ventje kwam piepklein bij ons binnen en mocht heerlijk verzorgd worden door een lieve pleegmoeder. En inmiddels was hij zo oud dat hij mocht gaan verhuizen naar zijn nieuwe familie! Dus dit kleine kereltje mag verder de wereld gaan ontdekken en groot worden!

8 december 3

En er kwam een gezin kennis maken met Anne vanmiddag. Zij hadden deze leuke dame op de site gezien en waren heel nieuwsgierig naar haar geworden. Zij hadden hun andere 2 honden ook bij zich, want ook met hun zou Anne vrienden moeten worden. Samen hebben zij kennis gemaakt, heerlijk gewandeld en deze mensen waren helemaal enthousiast en zien het helemaal zitten met Anne. En zij willen haar dan ook graag adopteren. Zij komen haar vrijdag ophalen en dan mag ook Anne gaan beginnen met haar nieuwe leven!

8 december 4