Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

En vandaag kreeg lieve Cooper bezoek. Deze mevrouw is op zoek naar een lieve hond en wilde heel graag kennis met ons komen maken. En had haar blik ook op Cooper laten vallen en wilde ook graag met hem kennis maken. Wij hebben met elkaar gesproken en zij heeft Cooper ontmoet. En in de eerste instantie was hij te groot voor haar en mogelijk niet helemaal wat zij zocht. Dus hadden wij ook Bruno voorgesteld, een nieuwe knul die pas bij ons binnen is gekomen. Maar toen deze mevrouw met Cooper had gewandeld, was zij toch door hem geraakt en na een wandeling met Bruno bleef Cooper juist degene die indruk had gemaakt. Zij gaat nu goed nadenken of zij Cooper een fijn thuis kan bieden en laat dit ons in de loop van de week weten.

8 april 1

En er kwam vandaag een mevrouw kennis maken met Carichette. Zij had hem op de site gezien en wilde heel graag in levende lijve kennis met hem komen maken. Zij had haar eigen hond ook bij zich, om te zien hoe deze twee honden elkaar zouden vinden. Samen hebben zij lekker gewandeld en vervolgens uitgebreid kennis gemaakt. Carichette is in de eerste instantie altijd wat druk, maar toen zij even samen zaten, kwam Carichette lekker op schoot zitten en liet zien dat hij ook erg graag knuffelt en bij je is. En Carichette heeft laten zien hoe slim hij is en hoe graag hij contact met je maakt en wil leren. Beide honden ging ook prima samen. Deze mevrouw was niet direct helemaal verliefd op Carichette, maar vindt hem toch wel erg leuk! En zij gaat er een nachtje over slapen, om na te denken of zij Carichette zijn gouden mandje gaat geven.

8 april 2

En gisteren hadden wij lieve Floutsie op onze site gezet en vandaag waren er erg veel mensen die haar graag wilden adopteren. Maar er is natuurlijk maar 1 liefdevolle plek waar zij kan gaan wonen en vanmiddag heeft zij dan ook bezoek gehad van haar nieuwe vrouwtje! Zij wilde Floutsie ook heel graag ontmoeten en is vanmiddag kennis komen maken. Zij heeft uitgebreid kennis met haar gemaakt en Floutsie bleef heel lief bij haar zitten en haar aankijken. Zo schattig! En het was dan ook geen verrassing dat deze mevrouw Floutsie heel graag wilde adopteren. Dus Floutsie mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

8 april 3

En Grey kreeg vandaag ook bezoek! Deze dame was erg bang toen zij, vanuit Spanje, bij ons in de opvang kwam. Zij maakte zich het liefst onzichtbaar en het was sneu om haar zo te zien. Maar toen zij in onze kattenkamer kwam te zitten, met andere katten, werd zij veel dapperder en aanweziger en liet zij zien wie zij was. De mensen die kennis met haar kwamen maken wisten natuurlijk dat zij wat angstig was en waren dan ook positief verrast door haar. Grey ging met ze spelen en knuffelen en genoot van alle aandacht. En deze mensen waren dan ook heel blij haar zo te zien. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Grey mocht mee naar huis vandaag en mag een nieuwe start in haar leven gaan maken!

8 april 4

En wij kregen vanmiddag nog een prachtige donatie van een mevrouw die vaker donaties voor onze katten brengt. En vandaag vooral kittenvoeding, voor het komende kittenseizoen. Wij hebben inmiddels de eerste drachtige poes binnen en wij denken dat zij ons snel gaat verrassen met baby’s.

8 april 5