Vandaag was het een drukke dag in de opvang. En dat had te maken met een transport vanuit Spanje dat bij ons binnen kwam. Wij hopen deze kanjers snel aan u voor te stellen. En u had natuurlijk het nieuws van gisteren nog van ons tegoed!

Want gisteren kwam er een gezin kennis maken met Nicky. Zij hadden deze schat gezien op de site en wilden haar graag in levende lijve ontmoeten. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en geknuffeld en Nicky heeft laten zien hoe ongelooflijk leuk en lief zij is! De moeder van dit gezin was gisteren niet in de gelegenheid om ook mee te komen. Dus vandaag kwam zij met haar dochter langs voor de kennismaking. En dat is ook heel goed verlopen allemaal en Nicky heeft laten zien wie zij is! Zij gaan het weekeinde nadenken of zij Nicky een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dit begin volgende week weten. Nog even spannend dus.

7 november 1

En gisteren is lieve Pumpkin verhuisd naar haar nieuwe vrouwtje. Zij had al regelmatig contact gehad met de lieve pleegmoeder van Pumpkin, die als een mager scharminkeltje bij ons binnen kwam. En nu Pumpkin na weken van goede zorg klaar was voor een fijn plekje, heeft haar nieuwe vrouwtje haar gisteren opgehaald en is deze kleine meid begonnen aan haar nieuwe leven!

7 november 2

En gisteren was het de grote dag voor lieve Chica! Dit kleine meisje had vorige week al van haar nieuwe familie bezoek gehad en gisteren werd zij opgehaald en is zij aan haar nieuwe leven begonnen!

7 november 3

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor lieve Fientje. Voor deze mevrouw waren wij al wat langer op zoek en Fientje leek een goede kandidaat te zijn voor haar! Vandaag is zij kennis komen maken en vond Fientje fantastisch en dat was wederzijds. Dus Fientje mocht mee en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

7 november 4

En er kwam vandaag een mevrouw langs voor Misty. Dit verlegen meisje laat zich niet zo gauw zien, maar dat wist deze mevrouw ook en vond dat geen probleem. Zij heeft vandaag gezien hoe Misty is, dat ze zich niet zomaar laat zien en het wat spannend vindt, maar dat was voor deze mevrouw geen probleem en ze heeft er alle vertrouwen in dat Misty thuis snel zal gaan ontdooien. En daarom mocht Misty dan ook mee naar huis en is aan haar nieuwe leven begonnen!

7 november 5

En vandaag was het de grote dag voor lieve Capi. Dit mannetje had vorige week al bezoek gehad van zijn nieuwe gezin en vandaag was het de grote dag dat hij lekker mee naar huis mocht! Dus ook hij is begonnen met zijn nieuwe leven!

7 november 6