Het was vandaag een redelijk drukke dag. Dat heeft voornamelijk te maken met de zorg voor alle kittens die maar binnen blijven stromen. Maar ook kregen 2 van onze kanjers vandaag bezoek!

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met Delia. Zij hebben eerder een hond uit onze opvang geadopteerd en helaas hebben zij afscheid van haar moeten nemen. En toen zij Delia op de site zagen, wilden zij heel graag kennis komen maken. Vandaag hebben ze haar ontmoet, hebben ze heerlijk met haar gewandeld en ze zouden haar ontzettend graag adopteren. Zij komen haar aan het einde van de week ophalen en dan mag Delia aan haar nieuwe leven gaan beginnen!

7 juli 1

En vandaag kwamen er mensen langs voor de kleine Orangina. Maar zij stonden ook open voor de andere kittens. En zodoende hebben zij kennis gemaakt met de hele familie. En zij zijn als een blok gevallen voor het kleine zusje van Orangina, namelijk Pepsi. En zij willen Pepsi heel graag een liefdevol thuis bieden. Zij moeten nog even geduld hebben totdat de kleine meid eraan toe is om het nest te verlaten, maar dan komen zij haar graag halen!

7 juli 2