Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Jaap! Zij hebben al eerder een geweldige hond bij ons geadopteerd en vandaag wilden zij heel graag met Jaap kennis maken. Zij hebben gezamenlijk heerlijk gewandeld en Jaap heeft laten zien wat een bijzondere knul hij is. En het mooie is, is dat hun andere hond en hele stabiele vriend kan zijn voor Jaap. Deze mensen wilden Jaap dan ook graag adopteren en hij mocht meteen mee naar huis. En mag nu dus eindelijk gaan genieten van een leven bij zijn eigen familie!

7 april 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Jara! Deze geweldig leuke dame was door deze mensen opgemerkt en zij waren heel nieuwsgierig naar haar geworden. Zij hebben een heerlijke wandeling met haar gemaakt en genoten van het prachtige weer! En Jara heeft laten zien wat een lieverd zij is en hoe graag zij haar best voor je wil doen. En deze mensen zagen dit en zij wilden haar heel graag een liefdevol thuis bieden. En Jara is vandaag dan ook mee naar huis gegaan en mag nu gaan genieten van haar nieuwe leven waarin zij heel erg gewenst is!

7 april 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Pim! En Pim is de broer van Jaap en net zo bijzonder! Deze mensen hadden zijn foto’s gezien en we hadden al contact met elkaar gehad over deze knul. Zij zijn vandaag dus kennis met hem komen maken, hebben met hem gewandeld en hebben gezien hoe ontzettend lief hij is, nog wel verlegen, maar wel hoe ontzettend graag hij zijn best wil doen en contact met je maakt. En zij zien het dan ook helemaal zitten met hem en willen hem heel graag een fijne toekomst bieden. Zij komen hem over twee weken ophalen en dan kan ook Pim beginnen met zijn nieuwe leven!

7 april 3

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor onze grappige Abra. Zij was heel nieuwsgierig geworden naar hem en wilde heel graag kennis met hem maken. En waar Abra normaal gesproken altijd weigert om mee te gaan wandelen, was hij vandaag zo goedgemutst en heeft hij drie kwartier gewandeld! Wat knap van hem. Deze mevrouw heeft hem dus wat beter leren kennen vandaag en wil graag nadenken of zij hem een fijn leven kan gaan bieden en laat ons dit zo gauw mogelijk weten. Wordt dus vervolgd!

7 april 4