Gisteren en vandaag waren rustige dagen in de opvang, maar we hebben wel goed nieuws te melden!

Want gisteren kwam er een gezin langs om kennis te maken met Spot. Zij hadden deze lieve knul op de site gezien en wilden erg graag kennis met hem maken. Zij leven rustig en zijn veel in de natuur te vinden, iets wat Spot ook geweldig vindt. Dus gisteren kwamen zij Spot bezoeken, hebben lekker met hem gewandeld en heeft Spot laten zien wie hij is. Dat hij dingen nog wat spannend vindt begrepen zij goed en was geen enkel probleem. Zij wilden hem graag alle tijd geven en hebben veel geduld. En zij wilden hem heel graag adopteren. Dus Spot mocht mee naar huis gisteren en is aan een heel nieuw leven begonnen, samen met zijn familie!

6 maart 1

En er kwam gisteren een meneer langs voor Spooky en John. Hij had Spooky gereserveerd, maar omdat zijn vriendin ook een kat heeft, leek het ons wel een spannende combinatie. Spooky is nogal een mannetje en zodoende hadden wij John ook voorgesteld. En met beide jongens heeft hij kennis gemaakt en hij heeft gezien hoe John is, dat hij een beetje bijzonder is en allesbehalve dominant en wilde hem heel graag een fijn thuis bieden! Dus John mocht mee naar huis en is inmiddels thuis aan het genieten!

6 maart 2

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor April. Een kanjer van een hond die onlangs vanuit Spanje bij ons binnen was gekomen. Deze mevrouw was op zoek naar een heerlijk maatje en wij hadden April aan haar voorgesteld. En vandaag heeft zij een heerlijke wandeling met April gemaakt, heeft uitgebreid kennis met haar gemaakt en zij vindt haar geweldig. En wil haar heel graag adopteren. Volgende week komt zij April ophalen en dan mag deze lieverd gaan beginnen met haar nieuwe leven!

6 maart 3

En vandaag was het de grote dag voor lieve Bink! Hij had bezoek gehad van zijn nieuwe vrouwtje en vandaag was het dan zover dat hij lekker mee naar huis mocht!

6 maart 4