Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

En vanmorgen werden wij verrast met een heerlijke taart! Deze was afkomstig van het vrouwtje van een hondje dat uit onze opvang komt en vandaag 10 jaar is geworden! Wat een leuke verrassing!

En vandaag kwam er een meneer langs voor Kyra. Hij had haar verhaal gelezen en wilde erg graag kennis met haar komen maken. In de afgelopen tijd zijn er al meerdere mensen kennis met Kyra komen maken, maar Kyra vond ze ofwel spannend of wilde bijvoorbeeld niet meer wandelen. Dus we waren op zoek naar iemand die wel een klik met haar zou hebben en die zij zou vertrouwen. Deze meneer is vanmiddag dus naar de opvang gekomen en heeft in alle rust kennis met haar gemaakt. En al snel verdween de onzekerheid bij Kyra en ging ze lekker met hem mee wandelen. En na de wandeling had Kyra hem geadopteerd ;-). Ze week niet meer van zijn zijde, ging tegen hem aanzitten en had het volste vertrouwen in hem. Zo prachtig om te zien! En deze meneer voelde dit ook en wilde haar heel graag adopteren en haar gelukkig maken. Het digitale huisbezoek was inmiddels geweest en daarom mocht Kyra vandaag ook mee naar huis. Dus haar nieuwe leven is vandaag begonnen!

6 januari 3

En er kwamen vandaag mensen langs voor lieve Monster. Zij hadden een mailtje gestuurd, dat zij op zoek waren naar een lieve kat en wij hadden Monster voorgesteld. En zij waren heel nieuwsgierig naar dit mannetje geworden en wilden graag langskomen voor hem. Zij hebben hem vanmiddag ontmoet en met hem geknuffeld en hij heeft laten zien wat een schat hij is! Zij waren dan ook helemaal verkocht en wilden Monster heel graag adopteren. Thuis stond alles al klaar voor hem en hij is vanavond heerlijk thuis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

6 januari 4