Vandaag was het wederom een erg drukke dag in de opvang, met veel goed nieuws!

En vandaag kreeg Lucero als eerste bezoek, dit kleine ventje had hier ontzettend veel zin in en ging heel graag mee wandelen. Deze mensen zijn heel actief en toen zij Lucero op de site zagen, wilden zij hem heel graag ontmoeten. Dus vandaag waren zij al op tijd in de opvang en hebben heerlijk met hem gelopen, kennis met hem gemaakt en vinden hem ontzettend leuk en wilden hem heel graag adopteren. Het digitale huisbezoek was al geweest en zodoende mocht het kleine mannetje lekker mee naar huis vandaag!

6 februari 1

En vandaag kreeg lieve Kanchar bezoek. Deze meneer heeft al eerder een bijzondere hond van ons geadopteerd, had al een hondje en toen hij Kanchar op de site zag, dacht hij dat het mogelijk een fijne toevoeging aan zijn roedeltje zou zijn. Vandaag heeft hij uitgebreid kennis met Kanchar gemaakt, heeft heerlijk met haar gewandeld en is heel positief over haar. Volgende week wil hij graag met zijn andere honden komen, om dan gezamenlijk kennis te maken. Dus wordt vervolgd.

6 februari 2

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Kike. Zij hadden deze prachtige knul op de site gezien en waren heel enthousiast en wilden hem heel graag ontmoeten. Dus vandaag zijn zij naar de opvang gekomen en hebben heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld en Kike vond het allemaal even geweldig en leuk! En deze mensen waren heel enthousiast over deze prachtige man en wilden hem graag adopteren! Ook zij hadden het digitale huisbezoek inmiddels gehad en Kike mocht dus lekker mee naar huis!

6 februari 3

En kleine Romeo kreeg vandaag bezoek van een mevrouw. Wij hadden Romeo voorgesteld aan deze mevrouw, die dus op zoek was naar een fijne hond die bij haar en haar katten zou kunnen passen. Zij heeft lekker met Romeo gewandeld en kennis met hem gemaakt en zij vindt het erg leuk en heel erg lief. En zij wilde hem graag adopteren. Dus Romeo mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

6 februari 4

En Punpito kreeg vandaag ook bezoek van een mevrouw. Zij wilde graag kennis met hem maken, na het lezen van zijn verhaal en na het zien van zijn foto’s. Deze prachtige en intens lieve knul heeft vandaag laten zien hoe bijzonder hij is, hoe lief, hoe zachtaardig en na de wandeling en kennismaking, was zij helemaal verkocht. Nou heeft Puntito de afgelopen week nog een bloedonderzoek gehad, waarvan de uitslag nog niet bekend was, maar dat was om te bepalen waar hij allergisch voor zou kunnen zijn. Maar dat was voor deze mevrouw geen enkel probleem, mocht hij een behandeling nodig hebben, dan ging zij dat gewoon regelen voor hem. En daarom mocht Puntito vandaag zijn koffer al direct pakken en is hij lekker mee naar huis gegaan!

6 februari 5

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Cacahuete. Wij hadden dit mannetje voorgesteld aan mensen die op zoek waren naar een heerlijke hond. En volgens ons zou Cacahuete dat zeker kunnen zijn voor hun. Dus vandaag zijn zij kennis komen maken, hebben zij heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld en heeft Cacahuete laten zien wat een geweldige knul hij is. Dus deze mensen wilden hem heel graag adopteren en hebben hem vanmiddag lekker mee naar huis genomen!

6 februari 6

En tegelijk met Cacahuete kwamen er mensen kennis maken met Vampi. Vampi is niet zo heel dapper, maar wel intens lief, intens zachtaardig en hij wil echt alles voor je doen. En dat had deze mensen zo aangesproken toen zij zijn verhaal lazen. En daarom kwamen zij vandaag voor hem langs, voor een ontmoeting in levende lijve. Zij hebben met Vampi gewandeld en Vampi heeft laten zien wie en hoe hij is. En dat vonden zij geweldig. En zij wilden Vampi dan ook graag adopteren en Vampi mocht lekker mee naar huis vandaag en is begonnen aan zijn nieuwe leven!

6 februari 7

En vandaag was het natuurlijk de grote dag voor Lupe! Want zij werd vandaag opgehaald door haar nieuwe baasjes en is ook begonnen aan haar nieuwe leven!

6 februari 8