Het was vandaag een ontzettend drukke dag in de opvang.

Maar laten we beginnen met Caramel. Want vanmorgen hebben wij Caramel, samen met Biscuit als support, naar de dierenarts gebracht. De ogen van Caramel zouden verwijderd worden en daar gingen wij dan ook zonder meer vanuit. Maar in de loop van de dag belde de dierenarts, zij was verbaasd te zien dat de ogen van Caramel er zo goed uit zagen. Het leek alsof ze toch nog een herstel zag en ook dat zij zelf oogvocht aan het maken was. Dus heeft zij een aantal testen gedaan en het blijkt inderdaad waar te zijn, Caramel is nog aan het herstellen en haar traanproductie is toch nog weer op gang gekomen! En ja, dan ga je niet haar ogen verwijderen natuurlijk. Fantastisch nieuws voor de kleine meid en zij is vanmiddag dan ook weer thuis in de opvang gekomen. Haar nieuwe baasjes zijn heel erg blij te horen dat Caramel dit herstel heeft laten zien en komen haar morgen heel graag, samen met Biscuit bezoeken! Wij zijn ongelooflijk blij voor Caramel, wat heeft deze kleine griet al veel doorstaan in haar jonge leven en hopelijk mag zij nu echt gaan genieten!

6 augustus 1

Nu hebben jullie natuurlijk allemaal donaties overgemaakt voor de operatie van Caramel, echt geweldig lief! Maar de operatie gaat nu natuurlijk niet door. Als jullie de donatie retour willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk! Willen jullie dan even een mailtje sturen naar info@dierenopvangkoningen.nl? Met naam en rekeningnummer, dan wordt het zo spoedig mogelijk retour gestort.

Of mogelijk mag de donatie blijven staan voor een operatie voor Sem? Want dit kleine ventje is vandaag bij ons binnen gekomen en heeft een enorme navelbreuk. Zijn darmpjes komen nu steeds naar buiten en hij zal hieraan geopereerd moeten worden. Hij is nu nog veel te zwak voor deze operatie, hij heeft niesziekte, ontstoken oogjes en hij is graatmager. Hij moet nu eerst een paar weken herstellen, sterk worden en gezond en dan zal hij geopereerd gaan worden.

6 augustus 2

Of voor lieve oude Gijs, een oude zwerver die met een abces bij ons binnen kwam gisteren? Hij is vandaag opgenomen geweest bij de dierenarts, zijn abces is schoongemaakt en hij krijgt nu volop medicatie om het te ondersteunen. Hopelijk gaat deze oude kerel het allemaal goed doorstaan en mag hij nog even genieten van zijn oude dag!

6 augustus 3

En we hebben goed nieuws te melden over Liva en Noir! Deze twee kleine dametjes kwamen als mini-meisjes bij ons binnen in de opvang. Ze waren ongeveer even oud en zodoende hebben wij ze bij elkaar gezet. En zij zijn ook samen naar een lieve pleegmoeder gegaan. En nu hebben zij ook nog samen een heel fijn thuis gevonden waar ze enorm welkom zijn. Zij mochten, na weken van lieve zorgen, gaan verhuizen en zijn dus geadopteerd door lieve mensen die ze heel erg welkom heten!

6 augustus 4

En vandaag mocht ook Cola naar huis! Hij zat bij ons in de opvang en had al bezoek gehad van zijn nieuwe familie. En vandaag was het zover dat hij lekker mee naar huis mocht! Hij mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

6 augustus 5
Cola als baby