Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En ook gisteren kreeg 1 van onze kanjers bezoek. Tukker stond pas op de site en daar kwamen veel mailtjes en telefoontjes over. En deze mensen wilden heel graag kennis met haar komen maken. En Tukker heeft laten zien wat een geweldige dame zij is! En deze mensen wilden haar heel graag adopteren! Dus Tukker is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

5 september 1

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met Ariel. Ariel was al eerder geadopteerd geweest, maar het ging helemaal niet goed met haar twee oudere ‘broers’. Dus helaas kwam zij terug. Maar vandaag kwam er een mevrouw kennis met Ariel maken en was natuurlijk direct helemaal verkocht. Deze kleine meid is dan ook heel erg leuk en deze mevrouw wilde haar heel graag adopteren. Dus Ariel is mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

5 september 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Patrick. Deze lieve knul kwam een poos geleden bij ons binnen en had toen een hele nare wond op zijn tong. Wat maakte dat hij amper kon eten en zich ongelooflijk slecht voelde. Na vele behandelingen is het allemaal onder controle gekomen, begon Patrick weer pap te eten, begon hij zichzelf weer te verzorgen en begon zijn vacht weer te glanzen! En nu was hij er helemaal klaar voor om geadopteerd te worden. Deze mensen hebben vandaag kennis met hem gemaakt en zij vinden hem geweldig. Wat hij beslist ook is! En zij wilden hem graag adopteren. Dus ook Patrick mocht vandaag naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

5 september 3

En vandaag kreeg kleine Punky ook bezoek. Deze mensen hebben een aantal jaren geleden ook een kat bij ons geadopteerd en zochten hier een leuk vriendje voor. En zodoende hadden wij Punky voorgesteld. Zij hebben vandaag kennis met hem gemaakt en zij vinden hem geweldig leuk. En daarom mocht Punky ook mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

5 september 4

En vandaag kwam er een meneer langs voor Lily. Hij had haar op de site gezien en was heel benieuwd hoe zij in het echt zou zijn. Hij heeft heerlijk met Lily gewandeld en wat beter kennis met haar gemaakt. En hij vindt haar leuk. Hij gaat het weekeinde nadenken of hij Lily een fijn thuis gaat bieden en laat ons dat begin volgende week weten. Nog even spannend voor Lily dus.

5 september 5

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Sheila. Wij hadden deze leuke dame voorgesteld aan deze mensen en zodoende kwamen zij langs vandaag, om te kijken wie zij echt is en of er een klik was. En die was er! Zo leuk! Zij willen Sheila dan ook graag adopteren en komen haar volgende week ophalen en dan kan ook haar nieuwe leven gaan beginnen!

5 september 6