Het was vandaag een rustige dag in de opvang. En jullie hebben natuurlijk het nieuws van gisteren nog tegoed!

Want gisteren kreeg lieve Fransje bezoek. Deze mevrouw had Fransje op de site gezien en wilde al heel graag kennis met haar komen maken. Maar Fransje moest natuurlijk eerst aan haar gebit worden geholpen. Maar gisteren was Fransje er helemaal klaar voor en deze mevrouw heeft kennis met haar gemaakt en vond haar geweldig. En ook Fransje was heel blij. Dus Fransje was welkom om bij deze mevrouw te komen wonen en mocht lekker mee naar huis. Zij mag nu gaan genieten van een heel nieuw leven!

5 november 1

En gisteren was het de grote dag voor kleine Michael. Hij kwam als piepklein ventje bij ons binnen in de opvang en was heel erg welkom bij een lieve pleegmoeder. En daar had hij al bezoek gehad van zijn nieuwe familie. En gisteren was het zover dat hij werd opgehaald en dit kleine mannetje is dus ook begonnen aan zijn nieuwe leven!

5 november 2

En vandaag kreeg Ukkie bezoek! Deze prachtige dame stond nog maar kort op onze site en werd al snel opgemerkt door mensen die haar heel leuk vonden. En zij zijn vandaag kennis met haar komen maken. Zij hebben gezien hoe en wie zij is, hebben gezien dat zij ook best wat pittig kan zijn, maar zij vonden haar karakter geweldig. En wilden haar heel graag adopteren. Dus Ukkie mocht mee naar huis vandaag en mag beginnen aan haar nieuwe leven!

5 november 3