Wij hebben vandaag veel goed nieuws te vertellen! 

Vandaag kwamen mensen Milo ophalen. Deze jonge man had al eerder bezoek gehad. Deze mensen wilden hem graag een warme mand geven, maar zij moesten nog even een en ander in huis in orde maken voordat hij zijn eerste stapjes in zijn nieuwe huis kon zetten. Vandaag was het dan zo ver en mocht hij opgehaald worden.

5 februari 1

Bola kreeg bezoek vandaag. Deze lieve meid is gezellig op pad geweest met een mevrouw. Zij hebben samen heerlijk gewandeld en deze mevrouw ziet het helemaal zitten om Bola te adopteren en komt haar snel ophalen.

5 februari 2

Ook kreeg onze Merel bezoek. Een gezin kwam voor haar kijken en zij waren op slag verliefd op Merel, dus deze kleine meid mocht direct haar koffertje pakken en mag gaan beginnen aan haar nieuwe leven in haar furrever home.

5 februari 3

Stoere Boris is vandaag lekker op pad geweest met een mevrouw. Zij hebben samen een mooie wandeling gemaakt en deze mevrouw was zeker gecharmeerd van deze mooie man. Zij wilde alle indrukken even laten bezinken en wij horen snel of Boris iedere dag samen mag zijn met haar.

5 februari 4

Twee van onze katjes Chucky en Luka, hebben vandaag ook bezoek gehad van een stel. Deze mensen waren op zoek naar één kat, maar wij moesten meteen aan Chucky en Luka denken. Chucky is een heel verlegen mannetje, maar zijn vriendinnetje Luka laat hem goed zien hoe alles moet en dat mensen helemaal niet zo spannend zijn als Chucky denkt! Bij deze mensen krijgt Chucky alle tijd die hij nodig heeft om te wennen en zodra hij ziet dat het allemaal goed is, zal hij veel plezier beleven samen met Luka bij deze mensen. Samen zijn zij mee naar huis gegaan.

Grison, is een – u ken het vast wel – stoere en grote kater, maar met een heel klein hartje. Hij is oh zo lief! Er kwamen mensen speciaal voor hem langs en zij vonden hem direct geweldig (hoe kan het ook anders…). Zodoende is Grison vandaag begonnen aan zijn nieuwe leven.

5 februari 7

Haifa kreeg vandaag bezoek van een mevrouw. Deze mevrouw heeft al een hond bij ons geadopteerd (Merche, nu Fie) en zocht er een maatje bij. Zij zag Haifa bij ons op de website staan en was direct geïnteresseerd. Zij hebben met z’n drieën lekker gewandeld, de honden hebben kennis gemaakt en dat klikte gelukkig meteen. Ook Haifa is dus vandaag begonnen aan haar nieuwe leven samen met Fie en hun vrouwtje.

5 februari 8

Een stel kwam kennis maken met Freddy. Zij hadden hun eigen hondje mee en zochten er nog een vriendje bij. Zij hebben gezamenlijk een mooie wandeling gemaakt en deze mensen willen Freddy heel graag een mooie toekomst bieden. Het digitale huisbezoek was al geweest en daarom mocht Freddy nog voor het weekend mee naar huis.

5 februari 9

Bebe, hoe kan het ook anders, mocht vandaag al naar zijn nieuwe huis. Deze ontzettend lieve man kijkt een beetje scheel en wie zou daar nou niet verliefd op worden! Er kwam een gezin bij hem op bezoek en tja, dan kan het niet anders dan dat Bebe meteen mee naar huis mocht.

5 februari 10

Tot slot nog een heel speciaal verhaal: Alexia. Deze mooie en lieve meid is namelijk 9 jaar geleden geboren in een opvang in Spanje en heeft eigenlijk al die tijd daar gewoond. Alexia heeft dus nog nooit in haar hele leven een warm thuis gehad. Onbegrijpelijk vinden wij dat; zo’n mooie, aanhankelijke en fijne dame! Recent is zij vanuit Spanje naar ons gekomen en waren wij vastberaden om een fijn thuis voor haar te vinden en dat is vandaag gelukt! Een mevrouw had Alexia op de site zien staan, haar verhaal gelezen en besloot haar op te zoeken om nader kennis te maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en deze mevrouw besloot om Alexia voor het eerst in haar leven een eigen thuis te bieden. Dit zijn de verhalen die ons extra blij maken en dit is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

5 februari 11