Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang! En veel van onze lieverds mogen gaan genieten van hun nieuwe leven!

Vandaag kreeg lieve Angela bezoek. Deze meneer heeft al een hond uit onze opvang geadopteerd, 8 jaar geleden, en zij was ook mee. Om te kijken hoe zij Angela zou vinden. En dat ging uitstekend, Angela had direct alle respect voor deze dame, wat prachtig was om te zien. En Angela vond het heerlijk om kennis te maken en was heel erg blij. Ook hebben zij nog kennis gemaakt met twee andere honden, maar Angela leek het beste te passen en mocht daarom mee naar huis. Dus Angela mag thuis laten zien hoe en wie zij is!

5 december 1

En vandaag kwam er een gezin langs voor April. Deze statige dame is vorige week bij ons binnen gekomen en was op zoek naar een eigen familie. Deze mensen hadden haar foto gezien en wilden heel graag kennis komen maken. En zodoende hebben zij April vandaag met een bezoekje vereerd. En zij vinden haar geweldig en wilden haar heel graag adopteren. Dus April mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

5 december 2

En er kwam vandaag een mevrouw langs voor Tierra. Deze mevrouw had onlangs een katje bij ons geadopteerd en was ook op zoek naar een hondje. En toen wij Tierra bij ons binnen kregen, hebben wij haar aan deze mevrouw voorgesteld. En vandaag kwam zij kennis maken met de kleine meid. Zij heeft eerst kennis gemaakt en vervolgens lekker gewandeld en dat ging heel erg goed samen. En deze mevrouw wilde haar heel graag een fijn thuis bieden! Zij had al een digitaal huisbezoek gehad en daarom mocht Tierra ook echt mee. Dus deze kleine meid heeft een eigen thuis gevonden vandaag!

5 december 3

En vandaag kwamen er mensen langs voor Congito. Wij hadden hem voorgesteld aan deze mensen, die op zoek waren naar een leuke hond. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld, geknuffeld en Congito heeft laten zien wat een kanjer hij is! En deze mensen wilden hem dan ook heel graag adopteren. Ook zij hadden het digitale huisbezoek inmiddels gehad en Congito mocht dan ook mee naar huis vandaag. Hij is dus ook begonnen aan zijn nieuwe leven!

5 december 4

En vandaag kreeg lieve Linda bezoek. Deze schat kwam in slechte staat bij ons binnen, samen met haar 3 kittens… Zij kon niet meer voor ze zorgen en die zorg is overgenomen door een lieve pleegmoeder. En Linda is toen aan haar herstel gaan werken. En inmiddels was zij er klaar voor om op zoek te gaan naar haar eigen familie. En deze mensen hadden Linda op de site gezien en wilden heel graag kennis komen maken. Zij hebben Linda vandaag dus ontmoet en vinden haar geweldig. Zij is dan ook echt een schat van een poes en wij kunnen ons dit helemaal voorstellen. Zij wilden Linda graag een liefdevol thuis bieden en zij is dus mee naar huis gegaan vandaag!

5 december 5

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Buddy! Deze knappe knul was hun opgevallen en zij hebben heel veel ervaring met honden en waren op zoek naar een nieuwe hond in hun leven! Zij hadden voor hun komst al het digitale huisbezoek gehad en als zij Buddy leuk vonden, zouden zij hem graag mee naar huis nemen. Zij hebben heerlijk gewandeld en Buddy heeft laten zien wat een kanjer hij is! En zij wilden hem heel graag adopteren. Dus ook Buddy mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

5 december 6

En ook kreeg kleine Aire bezoek vandaag. Deze mensen waren op zoek naar een leuk hondje die zij een heerlijk thuis konden bieden en zodoende hadden wij Aire voorgesteld. Zij zijn vandaag kennis met hem maken, hebben lekker met hem gewandeld en Aire heeft laten zien wat een geweldige mannetje hij is en deze mensen vonden hem geweldig. En wilden hem heel graag adopteren. Ook zij hadden het digitale huisbezoek al gehad en Aire mocht dan ook lekker mee naar huis vandaag!

5 december 7

En ook kreeg Daisy bezoek vandaag bezoek. Deze mevrouw was op zoek naar een wat ouder hondje en zodoende hadden wij Daisy voorgesteld. Vandaag heeft zij kennis met haar gemaakt, hebben zij heerlijk gewandeld samen en heeft Daisy laten zien wie zij is. En deze mevrouw gaat nu nadenken of zij haar een fijn thuis kan bieden. Dat horen wij volgende week, dus nog even spannend.

5 december 8

En ook Pandora kreeg vandaag bezoek. Deze prachtige dame was deze mensen opgevallen op de site en zij zijn bekend met de poolhond. En wij waren heel enthousiast en wilden graag kennis komen maken. Zij hebben heerlijk met Pandora gewandeld en Pandora heeft laten zien wat een geweldige dame zij is. En zij wilden haar heel graag adopteren. Zij hadden het digitale huisbezoek ook gehad en Pandora mocht daarom ook lekker mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van een actief leven!

5 december 9

En vandaag kreeg Rex bezoek! Deze oudere knul is echt een kanjer en toen hij op de site kwam te staan, reageerden deze mensen al heel snel. Zij wilden hem heel graag in levende lijve ontmoeten. Het digitale huisbezoek was in de afgelopen week al geweest en als zij hem geweldig vonden, zou Rex ook mee naar huis kunnen. Zij hebben met Rex gewandeld en geknuffeld en Rex was precies wat zij zochten. En zij wilden hem dan ook heel graag adopteren. Dus ook Rex mocht mee naar huis vandaag en mag van zijn oude dag gaan genieten!

5 december 10

En gisteren is stoere Jack naar huis gegaan! Deze mensen hadden hem vorige week al ontmoet en hadden na het bezoek aan hem al snel laten weten dat zij hem heel graag wilden adopteren. En gisteren hebben zij hem opgehaald en is deze jongeman begonnen aan zijn nieuwe leven!

5 december 11

En vandaag was het de grote dag voor Nairobi! Zij is vandaag geadopteerd en mocht lekker mee naar huis, samen met haar pleegbroertje Willy! En het gaat thuis al heel goed hebben wij begrepen <3.

5 december 12
5 december 13