Het was vandaag een beetje een rare dag in de opvang en jullie hebben natuurlijk het nieuws van gisteren nog tegoed!

Want gisteren kreeg lieve Kaly bezoek. Deze mevrouw wilde Kaly heel graag in levende lijve komen ontmoeten. Zij heeft een heerlijke lange wandeling met Kaly gemaakt en uitgebreid kennis met haar gemaakt. En zij wil heel graag even nadenken of Kaly helemaal bij haar past. Dus wordt vervolgd.

4 mei 1

En gisterenmiddag kwam er een mevrouw kennis maken met lieve Eda. Toen deze mevrouw Eda zag op de foto, was zij al erg onder de indruk en gisteren is zij dus kennis komen maken. Er waren ook andere mensen mee, zij hebben eerder een hond bij ons geadopteerd en zij zijn buren van elkaar. Dus heel fijn dat er nog een hond was, daar voelt Eda zich ook fijn bij. Gezamenlijk hebben zij heerlijk gewandeld en langzaam ontdooide Eda en liet zij zien wat een geweldig meisje zij is. En deze mevrouw vindt haar dan ook zo leuk, dat zij haar graag wil adopteren. Zij komt Eda volgende week graag ophalen en dan kan Eda gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

4 mei 2

En gisteren was het de grote dag voor de kleine Tiburon! Hij werd opgehaald door zijn nieuwe gezin en is begonnen aan zijn nieuwe leven!

4 mei 3

En vandaag kreeg lieve Estrella bezoek. Deze mensen hebben zelf ook al een windhond en die hadden zij natuurlijk ook mee vandaag. Zij hebben een stukje gelopen, maar Estrella had het een beetje koud vandaag, dus de wandeling duurde natuurlijk niet zo lang ;-). Maar de beide honden hebben kennis met elkaar gemaakt en binnen hebben zij ook nog goed kennis met deze lieve dame gemaakt. En ze zijn helemaal weg van haar! En willen haar heel graag adopteren. Zij komen haar heel graag einde van de week ophalen en dan kan Estrella gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

4 mei 4

En vanmorgen kregen wij een telefoontje van de mevrouw die een aantal weken geleden Aslan bij ons had geadopteerd. Deze mevrouw heeft ook twee beagles en dat ging fantastisch samen. Zij genoten van elkaar, gingen lange wandelingen maken en speelden heel veel samen. Maar 1 van haar beagles kon op een gegeven moment niet meer goed lopen en een dierenartsbezoek volgde. En hij bleek een hernia te hebben. En moet absolute rust krijgen. En Aslan speelt graag, heeft lange wandelingen nodig en zou tekort gaan komen. Want zij is alleen en kon de zorg voor 3 honden gewoon niet aan, nu haar beagle zo beperkt is en zoveel zorg nodig heeft. Dus met pijn in haar hart wilde zij Aslan terug bij ons komen brengen. En dat heeft zij vanmiddag dan ook gedaan. Aslan pakt het hier gelukkig weer heel goed op en vindt het prima om weer hier te zijn. Wij mogen hem opnieuw helpen zoeken naar een fijne plek.

4 mei 5

En vandaag is Bishop ook bij ons terug gekomen, nadat zij afgelopen weekend was geadopteerd. Bishop is een meisje dat best heel druk is, maar nu zij in de stad woonde, werd zij ontzettend overprikkeld door werkelijk alles en kon geen moment rust meer vinden. Haar adoptanten zijn ongelooflijk lieve mensen en het was voor hun echt heel verdrietig ook… Verdrietig is het om een diertje terug te brengen, maar wel heel verstandig in deze. Hier kan zij weer wat tot rust komen en zijn er natuurlijk veel minder prikkels. Wij gaan op zoek naar een plekje voor Bishop waar er amper prikkels zijn, waar ze begrenst kan worden en waar haar baasjes haar wat leiding kunnen gaan geven.

4 mei 6