Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

En vandaag kreeg lieve Baby bezoek. Deze mensen hebben een paar maanden geleden ook een lieve hond bij ons geadopteerd, die toen erg onzeker was. Maar inmiddels kenden zelfs wij hem niet meer terug, wat een dappere en stoere knul is hij geworden! En omdat hij het zo geweldig vindt om met andere honden te spelen, waren zijn baasjes op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor hem. En zij zagen Baby op de site verschijnen en wilden heel graag kennis komen maken. Zij hebben heerlijk met Baby gewandeld en de beide honden kennis laten maken. En dat ging prima samen. Zij hebben Baby nu op proef mee naar huis genomen, omdat het toch lastig te zien is hier hoe de beide honden elkaar vinden. En als het thuis net zo goed gaat als hier, dan heeft Baby haar eigen gouden mandje gevonden!

4 juli 1

En vandaag kwam er een meneer langs om kennis te komen maken met Aad. Hij had deze ontzettend leuke knul op de site gezien en wilde graag kijken hoe hij in het echt is. En Aad heeft dat laten zien en dat heeft indruk gemaakt. Want deze meneer wilde Aad graag adopteren. Aad is dan ook mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

4 juli 2

En vandaag kregen Joop en Piet bezoek! Deze 2 kleine broertjes hadden wij voorgesteld aan mensen die 2 kittens zochten en zodoende kwamen zij vandaag kennis met de jongens maken. En tja, ze zijn zo ontzettend leuk en lief en schattig, dat deze mensen natuurlijk helemaal verkocht waren. En zij willen ze graag adopteren. Zij moeten nog even geduld hebben, maar als de jongens zover zijn, dan staat hun eigen gouden mandje klaar!

En vandaag kreeg Spotje bezoek! Deze oude dame zit bij ons in de opvang en lieve mensen wilden graag kennis met haar komen maken. Zij hadden hun eigen hond ook mee, om te kijken hoe zij elkaar vonden. En dat ging ook allemaal prima. En Spotje heeft laten zien wat een heerlijke oude griet zij nog is! Deze mensen willen heel graag volgende week nogmaals komen om haar opnieuw met een bezoekje te vereren. Dus wordt vervolgd!

4 juli 5

En er kwam een mevrouw langs, met haar zoontje, om kennis te maken met Siro. Wij hadden Siro voorgesteld omdat wij dachten dat zij mogelijk wel een match met elkaar zouden zijn. Dus vandaag zijn zij heerlijk met hem wezen wandelen, hebben zij hem leren kennen en zij vinden hem heel erg leuk! Zo leuk, dat zij hem graag willen adopteren. Zij komen hem volgende week ophalen en dan kan ook Siro aan zijn leven gaan beginnen!

4 juli 6

En er kwam een meneer langs, met zijn familie, om kennis te komen maken met Balu. Hij had deze kanjer op de site gezien en wilde heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Zij hebben gezamenlijk gewandeld en Balu heeft laten zien wie en hoe hij is. En deze meneer vond hem geweldig en wilde hem heel graag een fijn thuis bieden. Het digitale huisbezoek was inmiddels geweest en Balu mocht dan ook mee naar huis vandaag. Dus deze kanjer is begonnen aan zijn nieuwe leven!

4 juli 7

En vandaag kwamen er mensen langs voor Eve. Zij hadden haar op de site gezien en wilden graag kennis met haar maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Eve heeft laten zien wat een ontzettend leuke griet zij is! En deze mensen hebben dat ook gezien en zijn enthousiast, maar willen graag het weekeinde nadenken of zij Eve heel gelukkig kunnen maken. Maandag horen wij of Eve mag gaan verhuizen.

4 juli 8

En vandaag kreeg bejaarde Loca bezoek! Wij hadden aan lieve mensen gevraagd of zij nog een plekje over hadden voor deze oude dame en daarop werd met JA geantwoord! Wij kennen deze mensen al jaren en er lopen meerdere senioren bij hun thuis, vandaar onze vraag. Vandaag is mevrouw langs gekomen om kennis te maken en dat ging prima en Loca is welkom. Volgend weekeinde nemen deze mensen drie van hun eigen honden mee, om dan gezamenlijk kennis met Loca te maken. En als dat allemaal goed gaat, dan heeft Loca haar gouden mand gevonden. Voor nu ligt ze lekker bij Veccio’s op de bank en hopelijk mag ze deze dus gauw verruilen voor haar eigen mandje!

4 juli 9

En we hebben vandaag weer veel kittens binnen gekregen, waaronder ook Caramel en Biscuit. En de kleine Caramel had ongelooflijk last van haar ogen, die ze helemaal niet meer open kon doen… Bij de dierenarts zijn de oude membranen weggehaald, waardoor haar ogen weer open konden. Gelukkig maar voor deze kleine meid… Nu krijgt ze vele malen per dag oogzalf, antibiotica en pijnstillers en hopen wij dat ze snel mag herstellen. Haar lieve zusje Biscuit zorgt goed voor haar, wast haar en gaat steeds tegen haar aanliggen. Zelf heeft Biscuit ook 1 oogje wat pijnlijk is, maar gelukkig is dit vele malen minder erg. We hopen dat beide meisjes snel weer gezond zullen zijn!