Het was vandaag een drukke dag in de opvang.

Want vandaag kwam er een gezin kennis maken met Goofy. Zij hadden Goofy op de site zien staan en waren heel nieuwsgierig naar hem geworden. Dus vandaag zijn zij naar de opvang gekomen, hebben een heerlijk stuk met Goofy gewandeld en hebben hem beter leren kennen. En zij vonden hem geweldig en wilden hem heel graag adopteren. Zij hadden het digitale huisbezoek inmiddels ook al gehad en Goofy mocht dus lekker mee naar huis vandaag!

4 februari 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Komodo. Zij hadden deze lieve en prachtige knul op de site gezien en wilden heel graag met hem wandelen en kijken wie hij is. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en Komodo heeft laten zien wie hij is. En hij werd steeds een beetje losser en begon steeds meer contact te maken. Deze mensen hebben er dan ook alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen met Komodo en hebben hem vanmiddag dan ook geadopteerd. Ook zij hadden het digitale huisbezoek inmiddels gehad, dus Komodo mocht lekker mee!

4 februari 2

En er kwam vandaag een gezin kennis maken met Naomi. Zij moesten van ver komen, maar hadden de reis er graag voor over. Zij waren al wat langer op zoek naar een lieve poes en wilden haar heel graag ontmoeten. Zij hebben vanmiddag uitgebreid kennis met Naomi gemaakt en haar zo beter leren kennen. En ze vonden haar allemaal lief en natuurlijk heel knap 😉 . Zij wilden haar graag mee naar huis nemen en Naomi heeft vandaag dan ook haar eigen familie gevonden!

4 februari 3

En er kwam een gezin kennis maken met de zusjes Pasa en Uva. Zij waren heel enthousiast over deze meisjes en kwamen vandaag dus in levende lijve kennis met ze maken. Pasa vond het eerst allemaal een beetje spannend, maar zo is Pasa ook, eerst even kijken wat Uva doet. En Uva vond het allemaal geweldig leuk, ging lekker spelen en was blij. Zij hebben na de kennismaking lekker gewandeld en zij waren heel blij met de meisjes. En wilden ze graag adopteren. Dus Pasa en Uva mochten vandaag mee naar huis en mogen samen genieten van hun nieuwe leven!

4 februari 4

En het was vandaag natuurlijk de grote dag voor Oddie. Zijn baasjes kwamen hem vandaag ophalen en hij is ook aan zijn nieuwe leven begonnen!

4 februari 5