Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Shasta. Zij hadden haar op de site gezien en wilden graag in levende lijve kennis met haar maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Shasta heeft laten zien wat een kanjer zij is! En zij willen volgende week heel graag nogmaals voor haar langskomen en nemen dan hun eigen hond ook mee. Hopelijk wordt deze kennismaking succesvol!

4 april 1

En vandaag kwam er een gezin kennis maken met lieve Rubio. Zij hadden hem op de site gezien en waren heel enthousiast. En vandaag zijn zij dus in levende lijve kennis met hem komen maken. Rubio is gezellig mee wezen wandelen, heeft heerlijk geknuffeld en heeft laten zien hoe lief hij is. En dit gezin was helemaal enthousiast en blij en wilde hem heel graag adopteren. Dus Rubio mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

4 april 2

En vandaag kwamen er mensen langs die graag kennis wilden maken met Alegria en met Misha. En zij wilden heel graag één van deze meisjes een fijn thuis bieden. Zij hebben kennis met ze gemaakt en met Misha ook gewandeld. Alegria vindt wandelen echt een heel en te spannend avontuur, dus zij is in de opvang gebleven. En Misha vindt het ook allemaal nog niet zo leuk, maar is toch zo dapper geweest om een klein stukje mee te gaan. En deze mensen zijn na de kennismaking dan ook voor Misha gevallen en wilden haar heel graag adopteren. Dus Misha is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

4 april 3

En er kwamen mensen kennis maken met de prachtige Josefina! Deze geweldig lieve en bijzondere dame hadden zij op de site gezien en zij wilden heel graag in levende lijve kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en geknuffeld en Josefina heeft laten zien hoe leuk zij is. En deze mensen waren helemaal enthousiast en wilden haar erg graag een fijn thuis bieden. Dus Josefina mocht mee naar huis en mag gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

4 april 4

En ook de prachtige Nero kreeg vandaag bezoek! Deze mensen wilden heel graag in levende lijve kennis met hem komen maken en hebben een heerlijke wandeling met hem gemaakt vandaag! Zij hebben gezien en gemerkt wat een stoere, maar toch ook bijzonder leuke vent hij is! En zij zijn enthousiast over hem. Zij gaan het weekend nadenken of hij helemaal de hond is die zij gelukkig kunnen maken en laten ons dit maandag weten!

4 april 5