Het was vandaag een drukke dag in de opvang. En ook gisteren hebben drie van onze kanjers een fijn thuis gevonden. En met dat nieuws beginnen wij vandaag dan ook graag.

Want gisteren kregen Willem en zijn grote liefde Black Bee bezoek. Deze liefde is hier in de opvang ontstaan. Toen Willem en Black Bee elkaar zagen waren zij verkocht. Zij waren intens lief voor elkaar, gaven elkaar de hele tijd kopjes, aten samen, speelden samen en waren steeds bij elkaar. En daarom hebben wij ze als stel voorgesteld en deze mensen kwamen speciaal voor hun langs. Willem en Black Bee hebben laten zien hoe leuk en lief zij zijn en deze mensen wilden ze graag adopteren. Dus deze twee kanjers zijn samen verhuisd en mogen samen oud gaan worden!

31 oktober 1

En gisteren kwamen er mensen kennis maken met Joyce. Zij hadden deze lieverd op onze site gezien en wilden haar heel graag in levende lijve ontmoeten. Zij hebben heerlijk met Joyce gewandeld en Joyce werd helemaal blij dat zij speciaal voor haar kwamen en week geen moment meer van hun zijde. En deze mensen waren helemaal weg van Joyce en wilden haar heel graag adopteren. Dus Joyce mocht gisteren gaan verhuizen en is inmiddels aan het genieten van haar nieuwe leven!

31 oktober 2

En vandaag kreeg de kleine Chica bezoek. Deze mensen hadden op haar gereageerd en wilden heel graag kennis met haar komen maken. Vanmorgen zijn zij heerlijk gaan wandelen met haar, hebben haar uitgebreid leren kennen, hebben geknuffeld en vinden haar ontzettend leuk. Zij gaan er een nachtje over slapen en morgen horen wij of Chica mag gaan verhuizen naar haar eigen familie.

31 oktober 3

En vandaag was het de grote dag voor lieve en vooral bejaarde Pepa! Vorige week kwam haar nieuwe vrouwtje kennis met haar maken en zij had laten weten Pepa een fijne laatste plek te willen bieden. En vandaag kwam zij Pepa ophalen en is zij begonnen aan haar laatste stukje leven <3

31 oktober 4

En Balu kreeg vandaag ook bezoek! Deze heerlijke knul was hun opgevallen op de site en zij wilden heel graag zien hoe hij in levende lijve is. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en gezien hoe ontzettend lief en leuk hij is. Zij wilden graag nadenken of zij Balu een fijn thuis konden bieden. Maar even later belden zij ons op, dat zij niet langer hoefden na te denken en dat zij Balu heel graag een warme mand wilden bieden. Dus later op de dag hebben zij Balu opgehaald en is hij begonnen met zijn nieuwe leven!

31 oktober 5

En vandaag kwam er een mevrouw langs om kennis te maken met Fientje. Fientje hadden wij aan haar voorgesteld omdat zij leek te passen bij wat deze mevrouw zocht. Zij heeft met Fientje gewandeld en geknuffeld en Fientje heeft laten zien wie zij is. Deze mevrouw gaat nadenken of zij Fientje een fijn thuis wil bieden en laat ons dit volgende week weten.

31 oktober 6

En wij hadden lieve Manchita voorgesteld aan een gezin dat op zoek was naar een leuk hondje. Zij kwamen vandaag kennis met hem maken en hebben heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld. En Manchita vond het heerlijk om al die aandacht te krijgen natuurlijk. En dit gezin vond Manchita een heerlijk mannetje en zien het met hem zitten en wilden heel graag zien of hij thuis ook heel gelukkig kan gaan worden. Dus Manchita mocht mee naar huis en mag laten zien wat een heerlijk knulletje hij is!

31 oktober 7

En vandaag was het de grote dag voor kleine Lars! Hij is vandaag opgehaald door zijn nieuwe baasjes en aan zijn nieuwe leven begonnen!

31 oktober 8

En vandaag is er een poesje bij ons binnen gekomen, die in haar drukke gezin niet gelukkig was. Wij gaan haar helpen zoeken naar een liefdevol thuis en stellen haar zo gauw mogelijk aan jullie voor!