Het waren drukke dagen de afgelopen dagen en jullie hebben daarom nog een heleboel nieuws van ons tegoed!

We beginnen graag met de kittens die vanuit hun lieve pleeggezinnen naar hun definitieve thuis zijn gegaan! Zijn kwamen allemaal bij ons binnen en hadden extra zorg nodig. Ze waren bang of ronduit schuw en hebben weken heel veel liefde ontvangen en zijn er helemaal doorheen gekomen en zijn sociale lieverds geworden! En 1 van deze kittens had ook nog een gebroken pootje… Als deze schatten krijgen de beste kansen door onze top pleeggezinnen en daarom mochten Bella, Boris, Beau en Storm de afgelopen weken allemaal naar hun huis en nieuwe families! Hun nieuwe leven is van start gegaan!

En ook in de opvang is het best druk geweest en hebben de volgende kanjers allemaal een eigen familie gevonden!

En vandaag kwam er een mevrouw langs, die eigenlijk wel heel graag een leuke kat wil adopteren. En zodoende kwam zij eens kennis maken met onze kanjers. Zij heeft onze lieverds ontmoet en viel voor de charmes van Guus. Deze lieve dame is dan ook heel leuk en heel vrolijk. Deze mevrouw gaat nadenken of zij Guus een fijn plekje kan bieden en laat ons dit komende week weten.

31 augustus 10

En dan hebben wij ook nog hele leuke en heel erg welkome donaties gekregen van lieve mensen! Daar zijn wij natuurlijk weer ontzettend blij mee!

31 augustus 11