Het was vandaag een drukke dag in de opvang.

En vandaag zijn wij begonnen met het op de foto zetten van onze nieuwe honden! En het was erg koud natuurlijk. Dus onze fotograaf was lekker ingepakt en wij hebben zoveel mogelijk heen en weer gelopen om warm te blijven. Maar ze staan er op en wij stellen ze zo gauw mogelijk aan u voor!

30 november 1

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met kleine Diesel. Dit kleine ventje was afgelopen zaterdag bij ons binnen gekomen. En deze mensen hebben al een heel lief hondje van ons en zochten een vriendje voor haar. En zodoende hadden wij Diesel voorgesteld. En vandaag zijn zij kennis komen maken en dat klikte geweldig, zowel tussen beide hondjes als met de baasjes. En zodoende hebben zij dit kleine ventje lekker mee naar huis genomen en mag hij gaan genieten van veel liefde en aandacht!

30 november 2

En onlangs hadden wij een hele oude Bouvier binnen gekregen in de opvang. En via een stichting die Bouviers bemiddelt kwamen wij in contact met lieve mensen die zelf al wat op leeftijd zijn en op zoek waren naar een oude Bouvier. En vandaag zijn zij kennis komen maken en wilden haar heel graag adopteren! Dus deze prachtige dame mocht vandaag mee naar huis en mag van haar oude dag gaan genieten!

30 november 3

En vanmiddag kwamen er mensen langs om wat prachtige dingen voor de veiling te brengen. Zij hebben jaren geleden een geweldige hond bij ons geadopteerd en wilden graag iets terug doen. En zij hebben zelf een juwelierszaak en hebben vanmiddag ontzettend leuke dingen gebracht. Deze dingen gaan mee in de veiling en wij gaan het u snel laten zien dmv foto’s!