Help Loca en Blacky helpen <3

Loca, ruim 14 jaar oud, heeft een erg slecht gebit… En zij heeft daarnaast ook nog een flinke hartruis. Maar zij heeft een ongelooflijk sterke wil, is zelfs nog ondeugend en speels, wandelt nog graag en is heel erg gelukkig! Dus zij mag nog een poosje genieten van haar leven! Wij willen heel graag haar gebit laten doen, schoonmaken en mogelijk wat kiezen laten verwijderen. Dat zal haar leven zoveel aangenamer gaan maken en dat gunnen wij haar enorm!

En Blacky, een enorm lieve en vriendelijke knul. Hij loopt slecht, zeker vanuit zijn achterhand. Dus willen wij foto’s laten maken, van zowel zijn heupen als zijn knieën. Om te kijken wat er aan de hand is en hoe wij hem het beste kunnen gaan helpen.

En deze twee kanjers hadden natuurlijk geen zakgeld meegekregen toen zij bij ons kwamen ?.

En daarom willen wij jullie vragen om ons te helpen. Zodat wij Loca en Blacky kunnen helpen om ze medisch zo goed mogelijk vooruit te laten gaan. Want dat verdienen deze lieve kanjers natuurlijk beiden. Ze zijn ook nog op zoek naar een liefdevol thuis, maar nu eerst hun gezondheid op orde brengen!

Willen jullie ons helpen? Dat kan door een donatie te storten op rekeningnummer NL26INGB0006401261 t.n.v. Stichting Dierenopvang Koningen en o.v.v. hulp Loca en Blacky!

Alvast heel veel dank namens Loca en Blacky <3

30 juni 1
30 juni 2