Het zijn drukke dagen in de opvang momenteel. Er zijn zo ongelooflijk veel kittens tevoorschijn gekomen en ze blijven maar binnen stromen… Zo verdrietig, maar ze krijgen nu natuurlijk allemaal een toekomst en dat was anders geweest als zij niet waren gevonden.

Afgelopen dagen hebben wij 12 kittens binnen gekregen en zij zetten ons flink aan het werk 😉 Zij wensen graag pap en vlees, twee keer per dag, zij willen graag knuffels, zij willen graag schone bedjes en doen hun best om zindelijk te zijn. Maar er zijn natuurlijk nog ongelukjes. En zo af en toe kan het zijn dat de kittens lekker door de pap lopen :-). Maar ze doen het goed en zijn erg dapper! Hopelijk kunnen zij over een paar weken beginnen aan hun nieuwe leven!

30 juni 1
30 juni 2
30 juni 3

En afgelopen maandag kreeg lieve Bowie bezoek! Deze meneer en zijn zoon wilden graag kennis maken met Boef, maar stonden ook open voor andere katten. Zij hebben kennis gemaakt met Boef en vervolgens ook met de andere katten. En daar was lieve Bowie en hij heeft ze helemaal ingepakt. Hij is dan ook een schat, heel leuk en grappig en hij heeft dit allemaal laten zien. En deze mensen wilden Bowie dan ook graag adopteren. En gisteren hebben zij Bowie opgehaald en is hij begonnen aan zijn nieuwe leven!

30 juni 4