Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kreeg lieve Milo bezoek. Deze grote knul was op zoek naar lieve mensen die hem een heerlijk rustig plekje konden bieden. En vandaag kwamen er mensen langs die hem dit graag zouden bieden. En zij kwamen dus kennis met hem maken. Zij hebben uitgebreid kennis met hem gemaakt en hebben ook gezien hoe verlegen hij is. Maar dat maakt voor hun niet uit en zij willen hem heel graag adopteren. Zij gaan nu thuis zijn komst voorbereiden en komen hem graag volgende week ophalen.

30 januari 1

En er kwamen mensen kennis maken met Manny. Wij hadden Manny voorgesteld aan deze mensen omdat hij heel goed leek te passen bij wie zij zochten. Zij hebben met Manny gewandeld en Manny heeft laten zien wat een geweldige hond hij is. Deze mevrouw heeft ook een rolstoel en ook dat vindt Manny geen probleem. En daarom willen zij Manny heel graag thuis welkom heten en kijken of het thuis ook goed gaat en Manny zich thuis zal gaan voelen. Dus Manny is op proef mee naar huis gegaan en hopelijk zal hij gaan genieten van alles wat er te ontdekken valt!

30 januari 2

En er kwam een mevrouw kennis maken met Lupe, die wij aan haar voor hadden gesteld. Zij wilde haar graag in levende lijve komen ontmoeten en dat is vandaag dus gebeurd. Zij heeft met Lupe gewandeld en Lupe heeft laten zien hoe ongelooflijk lief zij is. Deze mevrouw wil graag goed nadenken of zij Lupe een fijne toekomst kan bieden en laat ons dit na het weekend weten.

30 januari 3

En vandaag kwamen er mensen langs met allerhande schoonmaakspullen, kleedjes en mandjes en een heleboel bakjes vers vlees voor onze honden! En zij hadden Vida bij zich, een heel bijzondere hond, die zij jaren geleden bij ons hadden geadopteerd! Heel erg leuk om haar weer te zien en al die fijne dingen te mogen krijgen!

30 januari 4

En vandaag was het natuurlijk de grote dag voor Dadita! Zij werd vanmorgen opgehaald en is inmiddels begonnen aan haar nieuwe leven!

30 januari 5