Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

En vandaag kwamen er een moeder en zoon langs voor lieve Famke. Zij had Famke al eerder op de site gezien, maar toen was zij gereserveerd. Maar toen Famke vrij kwam, was zij ontzettend blij en wilde heel graag voor haar komen. En het schattige was, was dat Famke haar zoontje helemaal aan het ‘versieren’ was, zij vond hem geweldig, zo lief! En het was dan ook voor hun zo duidelijk dat Famke bij hun hoorde en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Famke mocht mee naar huis vandaag en gaan genieten van haar nieuwe leven!

30 april 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Sultan. Zij hadden deze kanjer op de site gezien en wilden heel graag kennis met hem komen maken. En zij wilden kijken of hun oudere jack russeltje hem ook leuk zou vinden. Zij zijn lekker met Sultan wezen wandelen, hebben beide honden kennis met elkaar laten maken en zij waren helemaal enthousiast. Want Sultan heeft laten zien wat een kanjer hij is, het ging uitstekend met hun andere hondje en zij wilden hem graag adopteren. Het digitale huisbezoek was al geweest en daarom mocht Sultan dan ook lekker mee naar huis!

30 april 2

En Mori kreeg vandaag bezoek! Deze mensen hadden haar op de site gezien en waren erg enthousiast. Zij vonden haar prachtig natuurlijk en zij was de hond waar zij naar op zoek waren. Zij hebben Mori vandaag dan ook ontmoet, hebben heerlijk met haar gewandeld en geknuffeld, hebben gezien wat een ongelooflijk leuke dame zij is en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Mori mocht lekker mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

30 april 3

En het was de grote dag voor Cooper vandaag! Want hij werd vandaag opgehaald door zijn nieuwe vrouwtje, die al twee keer langs was geweest voor hem en die hem heel graag wilde adopteren! Hij is vandaag aan zijn nieuwe leven begonnen!

30 april 4

En er kwamen verschillende mensen langs om donaties voor ons langs te brengen, zo lief! Ondanks de verdrietige redenen, want door het overlijden van het kitten van de ene donateur en de hond van de ander. Erg lief dat ze dan aan onze asieldiertjes denken!

En er kwam nog een katje bij ons binnen, waar wij een nieuw thuis voor mogen gaan zoeken. Wij hopen haar snel aan u voor te stellen!