En over de laatste dagen hebben wij ook weer goed nieuws te melden!

Zo heeft Chaos afgelopen woensdag bezoek gehad. Deze mensen wilden heel graag met Chaos, Gibbs en Abby kennismaken. Bij hun pleegmoeder hebben zij alle drie beter leren kennen en Chaos paste het beste bij hen. Dus Chaos heeft een eigen mandje gevonden! Wij zijn heel blij voor Chaos, want dat meisje heeft bij/met/door 🙂 haar pleegmoeder zoveel stappen gezet! Hopelijk vinden Gibbs en Abby binnenkort ook een eigen thuis. In ieder geval komt er morgen speciaal bezoek voor Abby.

En ook krijgen Bas en Bart, die al een tijdje bij een andere pleegmoeder wonen, binnenkort bezoek. Hopelijk vinden beide heren ook snel een eigen warme mand.

Vandaag kwam er een mevrouw speciaal voor Pip. Deze jonge griet kwam als vondeling in onze opvang en het was duidelijk dat zij kittens had gehad. Helaas zijn deze nooit gevonden en Pip had bij ons dan ook even de tijd nodig om van alles bij te komen. Deze mevrouw had haar verhaal gelezen en zij wilde graag met haar kennismaken. En vandaag was het zover en beide dames hadden een klik. Het was duidelijk, Pip mocht mee naar huis!

3 oktober 6

En ook voor Nina was er belangstelling en zij kreeg vandaag bezoek van een gezin. Nou houdt Nina wel van wat gezelligheid, een praatje maken, actie en knuffelen en dat paste helemaal bij deze familie. Dus ook deze jonge meid heeft vandaag haar nieuwe baasjes gevonden!

3 oktober 7