Het was vandaag een redelijke drukke dag in de opvang.

En ook buiten de opvang was het vandaag een feestelijke dag! Want lieve mama Truusje heeft vandaag haar nieuwe familie gevonden. Truusje kwam hoogzwanger bij ons binnen en heeft bij haar lieve pleegmoeder thuis prachtige kittens gekregen. En nu de kleintjes zijn uitgevlogen, mocht ook lieve Truusje op zoek. En er kwamen vandaag dus mensen kennis met haar maken. En het was liefde op het eerste gezicht. Zij vonden Truusje geweldig en wilden haar graag adopteren. En Truusje mocht dan ook mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

3 juli 1

Een ook de pleegzoon van Truusje, Arthur, is vandaag naar zijn eigen familie verhuisd! Hij kwam als enig kitten bij ons binnen in de opvang en was welkom bij de pleegmoeder van Truusje. En aangezien hij best een beetje in de buurt kwam van de leeftijd van Truusje’s kittens, mocht hij erbij. En lieve Truusje vond het allemaal prima, hij mocht zelfs bij haar drinken. Arthur had al bezoek gehad van zijn nieuwe familie en vandaag was het de grote dag dat hij mocht gaan verhuizen!

3 juli 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Boef. Zij hadden hem op de site gezien en wilden graag in levende lijve kennis met hem komen maken. Zij hebben met hem geknuffeld en gespeeld en Boef heeft laten zien dat hij ook een boefje is, maar ook ontzettend leuk en grappig is. En zij vonden hem geweldig. En wilden hem graag een fijne toekomst bieden. Dus Boef mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

3 juli 3

En er kwam een meneer kennis maken met Leia. Hij had haar op de site gezien en was nieuwsgierig naar haar geworden. Hij heeft vandaag kennis met haar gemaakt, met haar gewandeld en geknuffeld en wij hebben natuurlijk nog veel meer over haar kunnen vertellen. Deze meneer gaat goed nadenken of hij Leia alles kan bieden wat zij nodig heeft en laat ons dit snel weten.

3 juli 4

En gisteren kwam er een mevrouw kennis maken met lieve Aura. Zij had dit bijzondere meisje op de site gezien en wilde heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben gisteren uitgebreid kennis met elkaar gemaakt en Aura heeft laten zien wie en hoe zij is. En deze mevrouw was helemaal weg van haar en wilde haar graag adopteren. Zij komt Aura volgende week ophalen en dan kan ook zij beginnen aan haar nieuwe leven!

3 juli 5