Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen langs om kennis te maken met Stella. Zij hadden Stella op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar maken, met haar wandelen en kijken hoe zij is. Stella heeft de afgelopen tijd erg veel geleerd bij haar pleegmoeder en heeft vandaag laten zien wat een kanjer zij is. En deze mensen wilden haar dan ook heel graag adopteren. Dus Stella mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

En vandaag kwamen er mensen langs voor Camillo. Zij hadden hem op de site gezien en stonden eventueel ook open voor andere honden. Zij hebben kennis gemaakt met Camillo en met hem gewandeld. En zij wilden ook nog graag met Mars kennis maken en met hem wandelen. En Mars heeft echt hun hart gestolen! En zij wilden hem dan ook graag adopteren. Mars mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

3 april 2

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor Mavis. Wij hadden Mavis aan haar voorgesteld en zij wilde heel graag in levende lijve kennis komen maken. En Mavis heeft vandaag laten zien wat een ontzettend leuk mannetje hij is en deze mevrouw wilde hem heel graag adopteren. Dus Mavis mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!