Het was vandaag een drukke dag in de opvang. En ook donderdag en vrijdag zijn er nog kanjers van ons naar huis gegaan!

Want afgelopen donderdag kwam er een mevrouw kennis maken met Aslan. Zij kwam samen met haar 2 beagles kennis maken, want als Aslan mee naar huis mocht, dan moest hij natuurlijk wel vrienden worden met haar beagles. Zij hebben samen kennis gemaakt, heerlijk gewandeld en Aslan heeft laten zien wie hij is. De beagles vonden hem heel erg leuk en dat was wederzijds. En deze mevrouw was ook helemaal weg van Aslan en heeft uitgebreid de tijd genomen om hem te leren kennen. En zij zag het helemaal zitten met Aslan en wilde hem graag adopteren. Dus Aslan mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven in zijn nieuwe roedel!

3 april 1

En gisteren was het de grote dag voor lieve Oscar! Hij had vorige week al kennis gemaakt met zijn nieuwe baasje en vrouwtje en gisteren waren de kinderen ook mee, om hem te ontmoeten en hem lekker mee naar huis te nemen. Oscar vond het allemaal even leuk en gezellig en mocht zijn koffertje dus pakken om te vertrekken met zijn nieuwe familie! Deze lieve oudere knul mag nu heerlijk gaan genieten van zijn nieuwe leven!

3 april 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Panacotta. Deze lieve dame was recent geadopteerd, maar dit bleek toch niet de beste plek voor haar te zijn. Dus waren wij opnieuw op zoek gegaan naar een fijne plek voor haar. Deze mensen kwamen samen met hun hond kennis met Panacotta maken en het was heel leuk te zien dat de beide honden elkaar zo leuk vonden. Panacotta ging heerlijk mee wandelen en heeft laten zien wie zij is en waar haar onzekerheden nog zitten. Maar dat was geen probleem voor deze mensen en zij willen haar heel graag adopteren! Zij wachten nu op hun huisbezoek en hopelijk mag Panacotta daarna gaan verhuizen en beginnen met haar nieuwe leven!

3 april 3

En er kwam een gezin langs voor Carichette. Zij hadden dit kleine ventje op de site gezien en wilden graag kennis met hem maken. Carichette vond het fantastisch dat er mensen speciaal voor hem kwamen en ging heel graag lekker mee wandelen. Hij heeft laten zien wat een heerlijk ventje hij is, hoe zelfverzekerd en grappig en deze mensen gaan nadenken of zij hem een fijne toekomst kunnen bieden. Zij laten ons dit volgende week weten en we duimen dus nog even voor Carichette!

3 april 4

En er kwam vandaag een mevrouw langs voor Lulu. Zij had Lulu op de site gezien en was helemaal onder de indruk van haar en wilde haar ontzettend graag een fijn en veilig thuis bieden. Zij moest ver rijden om Lulu te komen ontmoeten, maar dat was geen bezwaar! Lulu heeft laten zien vandaag wie zij is, dat zij dingen nog echt heel spannend kan vinden, maar daarnaast ook echt een lieverd is en deze mevrouw wilde haar heel graag een fijn thuis bieden. Dus Lulu mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

3 april 5

En afgelopen woensdag was er een mevrouw langs geweest voor een leuke kat. Zij en haar gezin hebben al 2 katten en wilden heel graag nog een kat een fijn plekje bieden. Woensdag had zij al kennis gemaakt met een gezin, die noodgedwongen bij ons binnen was gekomen. Vandaag was haar man ook mee en samen hebben zij voor de bangste knul van dit gezin gekozen. Frits is intens lief, maar ontzettend verlegen en een beetje onzichtbaar bij ons in de opvang. Maar juist voor hem hebben zij gekozen, omdat hij zo verlegen is. Dus Frits mocht mee naar huis vandaag en mag genieten van een veilig en liefdevol plekje waar hij heel erg welkom is!

3 april 6