Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kreeg Joselito bezoek. Deze meneer had hem op de site gezien en wilde heel graag kennis met hem komen maken. Joselito heeft heerlijk gewandeld en heeft laten zien hoe enthousiast en blij hij is en dat hij heel graag zijn best wil doen. Deze meneer gaat nadenken of hij Joselito een heel fijn thuis kan bieden en komende week hebben wij weer contact. Nog even spannend voor Joselito dus!

29 maart 1

En er kwam een mevrouw kennis maken met Esmeralda. Zij had deze lieverd op de site gezien en ook haar verhaal gelezen. En zij dacht dat Esmeralda mogelijk heel goed zou kunnen passen bij haar. Dus vandaag heeft zij uitgebreid kennis met haar gemaakt, met haar gewandeld en heeft Esmeralda laten zien hoe ontzettend leuk zij is. Deze mevrouw gaat goed nadenken of zij Esmeralda een heel fijn leven kan bieden en laat ons dit komende week weten. Dus ook nog spannend voor Esmeralda!

29 maart 2

En er kwamen mensen langs, speciaal voor Aslan. Zij wilden hem heel graag in levende lijve ontmoeten en hebben dat vandaag dus gedaan. Zij hebben lekker met hem gewandeld, maar helaas was hij niet de hond waar zij naar op zoek waren. Zij hebben zelf ook nog een hond en dat zou geen goede match zijn. Dus wij gaan ze mee helpen zoeken naar een hond die mogelijk wel een maatje kan zijn voor hun hond en voor hun en hopelijk vinden wij een hele leuke kandidaat die wij voor kunnen stellen. Voor Aslan zoeken wij nog even door naar een een eigen familie.

29 maart 3

En vandaag was het de grote dag voor Tony! Hij had al eerder bezoek gehad van zijn nieuwe baasje en vandaag was het zover dat hij ook echt mee naar huis kon! Dus Tony is begonnen aan zijn nieuwe leven vandaag!

29 maart 4