Het was vandaag wederom een drukke dag in de opvang met veel telefoon en mail en ook weer bezoek voor onze lieve kanjers!

En vandaag kwam er een meneer kennis maken met Curro. Hij was op zoek naar een leuke hond die heel goed bij hem zou kunnen passen. Hij was al eerder bij ons geweest voor een hond, maar daar was helaas niet helemaal de klik mee. Maar toen Curro bij ons binnen kwam, moesten wij al gauw aan deze meneer denken en hebben hem voorgesteld. En vandaag kwam hij dus in levende lijve kennis met hem maken. En na de wandeling was het al duidelijk, Curro was echt het hondje waar hij naar op zoek was. En hij wilde hem heel graag adopteren. Dus Curro mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

29 april 1

En er kwam een meneer langs voor lieve Kaly. Hij had haar op de site gezien en wilde heel graag kennis met haar maken. Hij heeft vandaag kennis met haar gemaakt, met haar gewandeld en het bleek toch niet het hondje te zijn die hij zocht. En daarom gaan wij hem nu helpen zoeken naar een hond die helemaal blij hem past en zal Kaly snel bezoek gaan krijgen van andere mensen die haar ook heel leuk vinden!

29 april 2