Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met Jack. Zij hadden deze jongeman op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Jack en zijn pleegmoeder waren naar de opvang gekomen en zij hebben gezamenlijk kennis met deze mensen gemaakt. Vervolgens hebben deze mensen nog een fijne wandeling met Jack gemaakt en nog veel vragen gesteld. En zij zijn heel enthousiast over hem en zouden heel erg goed bij hem passen. Zij gaan nadenken of zij Jack echt willen adopteren en laten ons dit zo gauw mogelijk weten.

28 november 1

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Furby. Furby is een heel verlegen meisje en heeft even de tijd nodig, maar dat was geen enkel bezwaar. Furby heeft bij ons een kamer voor zichzelf en deze mensen hebben uitgebreid de tijd genomen om Furby te leren kennen en uit zichzelf bij hun te komen. En deze mensen vonden haar erg lief en wilden haar heel graag een liefdevol thuis bieden. Dus Furby mocht mee naar huis en mag nu gaan genieten van haar nieuwe leven!

28 november 2

En er kwamen vandaag mensen speciaal voor Sam. Deze prachtige dame was hun opgevallen op de site en zij waren heel benieuwd naar haar geworden. Zij hebben kennis met haar gemaakt, geknuffeld en haar wat beter leren kennen en zij vonden haar geweldig. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus ook Sam mocht vandaag mee naar huis en mag ook gaan genieten van haar nieuwe leven.

28 november 3

En ook kleine Buzz kreeg vandaag bezoek! Buzz stond nog maar net op de site toen hij al een hele fanclub had. En deze mensen waren dan ook blij, dat toen zij hadden gereageerd, Buzz voor hun gereserveerd kon worden. Vandaag zijn zij kennis komen maken met de kleine man en vonden hem geweldig. En dat is hij ook. Zij wilden hem dan ook heel graag adopteren en Buzz is vandaag dan ook lekker mee naar huis gegaan!

28 november 4

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve Banana! Zij hadden haar al eerder ontmoet en vandaag hebben zij heerlijk met haar geknuffeld en zij vinden haar ontzettend leuk en lief. En willen haar heel graag een fijn thuis bieden! Zij komen haar volgende week ophalen en dan kan ook haar leven gaan beginnen!

28 november 5

En vandaag was het een spannende dag voor Noura en Yuna. Deze twee meisjes hebben een lange weg afgelegd. Zij kwamen bij ons binnen, doodsbang en wisten zich geen raad met mensen. Zij waren welkom in een fijn gastgezin en hun pleegmoeder heeft met heel veel geduld, aandacht en liefde de meisjes zover gekregen dat zij mensen gingen vertrouwen. Zij gingen heel snel vooruit, kwamen knuffels halen en gingen genieten van het gezelschap. En inmiddels waren ze eraan toe om te gaan verhuizen. En vandaag kwamen er mensen langs, speciaal voor hun en zij zijn verliefd op dit duo geworden. En zij wilden de zusjes heel graag adopteren. Dus Noura en Yuna zijn vandaag geadopteerd en begonnen aan hun nieuwe leven!

28 november 6

En vandaag zijn de kleine zusjes Bibi en Lulu ook naar hun nieuwe familie verhuisd! Ook deze kleintjes kwamen bij ons binnen, zonder moeder en nog zo bang. Ook zij waren welkom in een lief gastgezin, waar zij de fles hebben gekregen, heel veel liefde hebben gekregen en hele lieve en leuke kittens zijn geworden! Wat een heerlijke start hebben zij hier gekregen. En vandaag mochten zij hun koffertjes pakken en zijn zij verhuisd naar hun nieuwe familie!

28 november 7

En het pleegbroertje van Bibi en Lulu mag morgen zijn koffertje gaan pakken! Want kleine Elmo gaat morgen naar zijn nieuwe familie. Ook hij was een piepklein ventje bij binnenkomst, maar inmiddels een heel dapper ventje geworden. Hij mag morgen gaan beginnen aan zijn nieuwe leven!

28 november 8

En vandaag was het de grote dag voor lieve Jaco! Zijn nieuwe baasjes zijn hem vandaag op komen halen en hij is begonnen aan zijn grote nieuwe avontuur!

28 november 9