​Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. En het nieuws van gisteren hebt u natuurlijk ook nog tegoed, waar wij graag mee van start gaan. 

Want gisteren kwam er bezoek voor kleine Mo. Deze mevrouw had Mo voorbij zien komen en wilde heel graag kennis met hem maken. Zij had haar hondje ook bij zich en samen hebben zij ook kennis gemaakt. Zij hebben geknuffeld en Mo heeft laten zien wie en hoe hij is. En deze mevrouw zag het helemaal zitten met Mo en wilde hem graag mee naar huis nemen. Dus Mo mocht mee naar huis en hopelijk dat de beide hondjes elkaar nog leuker gaan vinden! Als dat zo is, dan heeft Mo zijn eigen gouden mandje gevonden! 

En gisteren was het de grote dag voor Lola! Haar nieuwe vrouwtje heeft haar opgehaald en deze lieverd is nu aan haar nieuwe leven begonnen! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Yaret. Zij hadden o.a. hem op de site gezien en zij wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Dus hebben zij vandaag met hem geknuffeld, kennis gemaakt en waren zij zo onder de indruk van hem, dat zij hem graag wilden adopteren. Dus Yaret mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven! 

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor Eleanor. Zij wilde haar heel graag in levende lijve ontmoeten en ook haar zusjes Stella zou zij graag ontmoeten. Zij heeft met beide dames kennis gemaakt, geknuffeld en de meisjes hebben laten zien wie zij waren. Eleanor vindt alles nog best heel erg spannend en Stella heeft door haar verblijf bij haar pleegmoeder al ontzettend veel geleerd. En dat is dan ook de reden dat deze mevrouw graag Eleanor wilde adopteren. Omdat zij het nu het meest nodig heeft. Zo lief! Dus Eleanor mocht mee naar huis vandaag en mag gaan leren genieten van een heel nieuw leven! 

En vandaag kwam er een meneer kennis maken met Mau-wi. Dit poesje is de afgelopen week bij ons binnen gekomen via de dierenambulance. En zij is er niet zo goed aan toe. Zij was mager, had ongelooflijke jeuk, een kale vacht en zat vol met beestjes. Zij is ongelooflijk lief en schattig en houdt erg van knuffelen en wij verwachten niet dat haar baasjes haar nog op komen halen. Maar moeten haar natuurlijk wel 14 dagen vasthouden. Maar mochten haar rechtmatige baasjes haar niet meer op komen halen, dan wil deze meneer haar straks heel graag adopteren. En een liefdevol en verzorgd leven gaan geven! 

En vandaag kwamen er mensen langs die graag kennis wilden maken met Ada. Dit vooral ook omdat Ada met katten overweg kan, maar ook gezien haar leeftijd. Want deze mensen hebben nog geen katten, maar de wens is er wel. Zij hebben met Ada gewandeld en haar wat beter leren kennen en zij was toch niet de hond waar zij naar op zoek zijn. Maar mogelijk komt er in de toekomst een geschikte kandidaat tevoorschijn. Zij wilden echter ook graag nog even bij de katten kijken en tja, daar waren de broertjes Zipi en Zape en zij hebben laten zien hoe ongelooflijk leuk zij zijn! Zij zijn komen knuffelen en deze mensen vinden hun geweldig. En zouden hun heel graag samen adopteren. Zij komen de jongens heel graag volgende week ophalen en hopelijk vinden zij in de toekomst een hond die samen met deze jongens op kan schieten! 

En er kwamen mensen kennis maken met de kleine Costa! Zij wilden haar heel graag ontmoeten en zijn vandaag lekker met haar wezen wandelen, hebben haar wat beter leren kennen en Costa heeft laten zien wie zij is. En deze mensen willen heel graag het weekeinde nadenken of zij de kleine meid welkom gaan heten. Dus wordt vervolgd!