Het waren gisteren en vandaag drukke dagen in de opvang. Want gisteren hebben wij nieuwe honden en ook katten binnen gekregen vanuit Spanje! Wat is en blijft dat toch ontzettend bijzonder. Er zijn honden bij die oud zijn, maar ook jonger, vooral groot, maar ook wat kleinere honden en een hond die al 10 jaar in de opvang aldaar verbleef. Wat een heerlijkheid dat zij nu bij ons zijn en dat wij ze mogen helpen zoeken naar liefdevolle families!

Voorheen plaatsten wij de honden snel op onze pagina met een foto. En daar kregen wij dan ontzettend veel reactie op, maar het was niet altijd een goede match en het koste ons veel tijd om iedereen te beantwoorden. En daarom hebben wij er voor gekozen om te honden pas voor te stellen als wij hun verhaal klaar hebben, wij ze wat beter kennen en weten waar zij naar op zoek zijn en zodoende het juiste gezin kunnen vinden. Ook hebben wij momenteel een wachtlijst van mensen die op zoek zijn naar een fijne hond. Zij krijgen een hond voorgesteld als wij denken dat er een match is. U zult de komende tijd dus honden voorbij zien komen op de site, die dus een eigen familie hebben gevonden, maar nog nergens voorgesteld waren. En dat klopt dus ;-).

En vandaag kreeg lieve Amarok bezoek! Deze meneer woont buitenaf, heeft heel veel ruimte en was op zoek naar een grote knul. En zodoende kwam hij Amarok vandaag bezoeken. Amarok heeft laten zien wie hij is, hoe leuk en lief hij is, hoe vrolijk en blij en wat een prachtige man hij is. En deze meneer vindt hem ontzettend leuk en wilde hem graag mee naar huis nemen! En dat mocht! Dus Amarok is mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

28 januari 1