Het was vandaag een drukke dag in de opvang, met veel telefoon en heel veel mailtjes. En daarnaast hebben 2 van onze kanjers bezoek gehad vandaag.

Vanmorgen kwam er een mevrouw kennis maken met kleine Bishop. Dit leuke grietje had zij op de site gezien en zij wilde heel graag kennis met haar komen maken. En Bishop heeft laten zien wat een heerlijk vrolijk, grappig en speels en actief meisje zij is. En dat was voor deze mevrouw een beetje te enthousiast allemaal. Dus zij gaat verder kijken naar een leuk hondje en Bishop heeft nog vele fans, die ook graag kennis met haar willen maken, dus hopelijk krijgt zij alsnog snel een liefdevol plekje.

28 april 1

En er kwam vandaag een gezin langs voor lieve Giovanni. Wij waren al langere tijd op zoek naar een geschikte hond voor dit gezin en toen Giovanni bij ons binnen kwam, dachten wij dat hij mogelijk wel een hele leuke kandidaat zou zijn. Vanmiddag hebben zij heerlijk met hem gewandeld en uitgebreid kennis met hem gemaakt. En Giovanni heeft laten zien wat een ongelooflijk lieve knul hij is. Zij zijn dan ook enthousiast over hem en komen zaterdag graag nogmaals voor hem langs. Wordt vervolgd.

28 april 2