Het waren gisteren en vandaag drukke dagen in de opvang! En we hebben dan ook veel en goed nieuws!

Want gisteren kreeg lieve Betty bezoek! Betty had vorige week ook bezoek gehad en mocht op proef mee naar huis, maar daar accepteerde Betty de andere hond in huis niet. De andere hond van dit gezin is een geweldige schat en Betty een duidelijke dame en hun hond was zo onder de indruk en duidelijk niet opgewassen tegen deze duidelijke dame. Dus dat was helaas geen succes… Maar deze mevrouw was op zoek naar een leuke en lieve hond en toen wij elkaar gesproken hadden, leek Betty heel goed bij haar te passen. Dus wij hadden haar voorgesteld, filmpjes gestuurd en foto’s en alles wat wij wisten van Betty verteld. En deze mevrouw was heel enthousiast. Zij is gisteren dan ook kennis komen maken met deze leukerd, heeft heerlijk met haar gewandeld en zij wilde Betty heel graag een fijn thuis bieden. Het digitale huisbezoek was inmiddels geweest en Betty mocht dan ook lekker mee naar huis. Zij woont vlakbij het strand en mag heerlijk gaan genieten van haar nieuwe leven!

27 maart 1

En gisteren was het de grote dag voor zowel Pinta als Pablo. Zij hadden beiden al bezoek gehad van respectievelijk hun nieuwe baasje en nieuwe vrouwtje. Zij zijn gisteren begonnen aan hun nieuwe leven!

27 maart 2
27 maart 3

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met onze katten. Zij was gecharmeerd van Rooie, maar stond ook open voor de andere kanjers. Zij heeft met meerdere katten kennis gemaakt, maar is vooral erg gecharmeerd van Rooie. En zij wil volgende week dan ook graag langskomen met haar man. En als hij Rooie ook zo leuk vindt, dan mag Rooie mee naar huis en gaan genieten van zijn leven!

27 maart 4

En er kwamen mensen langs voor Harry. Zij hadden Harry op de site gezien en waren enthousiast over hem. En wilden hem heel graag ontmoeten. Zij hebben Harry wat beter leren kennen vandaag en vooral ook gezien wat een heerlijke knul hij is. En zij wilden hem dan ook heel graag adopteren! Dus Harry mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven.

27 maart 5

En vandaag kwam er een mevrouw langs, speciaal voor lieve Gringo. Zij had zijn verhaal gelezen, zijn foto’s gezien en was helemaal weg van hem. Het maakte niet uit dat hij al wat ouder is en recent een operatie heeft gehad. Gringo was natuurlijk dolblij om haar te ontmoeten en ging heel graag mee wandelen en heeft laten zien hoe ongelooflijk leuk hij is. En deze mevrouw is heel enthousiast over hem! Volgende week wil zij graag opnieuw langskomen en neemt dan ook haar zoons mee. Dus wordt vervolgd.

27 maart 6

En er kwam een gezin kennis maken met lieve Mantequilla. Zij hebben jonge kindjes, die ook mee waren, zodat er gekeken kon worden hoe Mantequilla dit zou vinden. En zij vond dit helemaal prima en ook best heel gezellig. Zij lag heerlijk te slapen en heeft laten zien hoe makkelijk en lief zij is. Vervolgens kwam zij ook nog even gezellig knuffelen en iedereen was heel blij. En dit gezin wilde Mantequilla dan ook heel graag een fijn thuis bieden en deze lieve dame is lekker mee naar huis gegaan vandaag!

27 maart 7

Ook kwam er een mevrouw langs vandaag, voor Noe. Deze knul is recent uit Spanje gekomen en heeft nog nooit een huis gehad. Deze mevrouw had zijn verhaal gelezen, had zijn foto’s gezien en van de week al gebeld om meer over hem te weten te komen. En vandaag kwam zij langs om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Zij heeft heerlijk met hem gewandeld en gezien hoe hij is. En zij vertrouwd erop dat alles goed zal komen en Noe rustig kan gaan wennen aan zijn nieuwe leven bij haar. Zij wacht nu op het huisbezoek en hopelijk mag Noe daarna gaan verhuizen en eindelijk gaan starten aan zijn leven!

27 maart 8

En er kwam vandaag een mevrouw langs voor lieve Wanda. Zij had Wanda op de site gezien en wilde heel graag in levende lijve kennis komen maken. Zij heeft heerlijk met Wanda geknuffeld en Wanda heeft laten zien wie en hoe zij is. En deze mevrouw vindt haar erg lief en erg leuk! Zij laat ons na het weekeinde weten of zij Wanda haar gouden mandje gaat bieden, dus nog even spannend voor deze lieverd.

27 maart 9

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve en oudere Oscar. Wij hadden Oscar voorgesteld aan deze mensen en zij wilden heel graag komen kijken. Zij hebben met Oscar gewandeld en geknuffeld en Oscar heeft laten zien wat een intens lieve en leuke oudere heer hij is. En zij willen hem heel graag een liefdevol thuis bieden. Volgende week vrijdag komen zij samen met de kinderen langs en als zij net zo enthousiast zijn, wat wij verwachten, dan mag hij ook lekker mee naar huis!

27 maart 10

En vandaag kreeg ook lieve Luci bezoek! Deze meneer had haar gezien op de site en al heel snel op haar gereageerd. En vandaag was het dan zover dat hij haar kwam bezoeken. Luci heeft laten zien wat een ongelooflijk leuk en lief meisje zij is en deze meneer was helemaal weg van haar. En wilde haar heel graag adopteren. Hij heeft huis nog een kat en hopelijk worden zij de beste vrienden!

27 maart 11

En vandaag kregen wij het geweldige bericht dat Gamora officieel mag blijven! Zij was 3 weken geleden op proef mee naar huis gegaan en heeft daar laten zien dat zij een geweldige vriendin is voor hun andere hond en zij een heerlijke dame is voor haar nieuwe familie. Dus vandaag is het officieel geworden en heeft Gamora ook echt haar gouden mand gevonden!

27 maart 12