Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. En ook het weekend heeft 1 van onze kanjers een fijn thuis gevonden!

Want afgelopen zaterdag kreeg lieve Sam bezoek. Deze mensen hadden hem op de site gezien en wilden hem heel graag ontmoeten. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld en Sam heeft laten zien wat een heerlijke knul hij is. En deze mensen wilden hem ontzettend graag adopteren. Zij hadden al een digitaal huisbezoek gehad en niets stond in de weg om Sam te adopteren. En dat hebben zij gisteren dan ook gedaan. Zij hebben hem lekker mee naar huis genomen en hij is begonnen aan zijn nieuwe leven!

27 juli 1

En de afgelopen dagen zijn 2 van onze kittens naar hun nieuwe familie verhuisd! Zij woonden bij lieve pleeggezinnen. Daar waren hun nieuwe families al op bezoek geweest en nu was het zover dat zij ook mochten verhuizen. Zowel de familie van Draakje als van Browser waren heel bij dat zij ze eindelijk in hun armen mochten sluiten en zij zijn dus begonnen aan hun nieuwe leven!

27 juli 2
Draakje
27 juli 3
Bowser

En vandaag kwam er een meneer kennis maken met lieve Katie! Deze lieverd kwam bij ons binnen, samen met haar kittens. Zij is een hele lieve moeder geweest en heeft haar kindjes met veel liefde groot gebracht. En nu was het haar tijd en kreeg zij vandaag bezoek. En na even verlegen te zijn geweest, kwam zij toch heel erg graag kennis maken en heeft zij laten zien hoe lief zij is. En deze meneer was weg van haar en wilde haar heel graag een fijn thuis bieden. Dus Katie mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

27 juli 4

En vandaag kreeg de kleine Orangina bezoek! Deze mensen wilden deze kleine meid heel erg graag in levende lijve ontmoeten en zijn vandaag naar de opvang gekomen om te zien wie zij was. En Orangina heeft dat laten zien! Deze kleine griet is erg lief maar heeft ook een eigen mening en dat vonden deze mensen juist heel erg leuk. En zij wilden haar dan ook graag adopteren. Dus Orangina mocht mee naar huis vandaag en mag bij haar nieuwe familie groot gaan worden!

27 juli 5

En vandaag mocht Sarina mee naar huis! Deze geweldige leuke griet had al eerder bezoek gehad van haar nieuwe baasjes en zij wilden haar heel graag welkom heten. Het digitale huisbezoek was al even geleden gebeurd, het bezoek ook en vandaag was het dan zover dat Sarina mee naar huis mocht en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

27 juli 6